Guido Weijers maakt Emmen gelukkiger!

EMMEN - Cabaretier Guido Weijers presenteert donderdag 6 april een Masterclass Geluk in het ATLAS Theater Emmen. Met dit theatercollege wil hij op geheel ‘eigenwijze’ Emmen en omstreken een stuk gelukkiger maken!

“Het is geen lach of ik schiet-show. Alles wat ik zeg is gefactcheckt. Ik wil Emmen wetenschappelijk en inhoudelijk wel iets te vertellen hebben, daarom heb ik voor dit theatercollege zelf Masterclasses gevolgd aan de Erasmus Universiteit te Rotterdam, heb ik in Bhutan het Bruto Nationaal Geluk onderzocht en heb ik op TEDx gesproken over The Pursuit of Happiness”, zegt Guido.

Weijers heeft heel veel zin om z’n nieuwe theatervorm in Emmen te spelen. “Ik heb goede herinneringen aan Emmen. Ik speel er altijd met heel veel plezier. Bij m’n gewone shows zit het altijd vol en is het altijd feest. Ik hoop dat mensen, ook nu de voorstelling niet in de theaterbrochure is aangekondigd, toch de weg naar het theater weten te vinden. Ik heb erg veel zin om naar het ATLAS Theater te komen! Overal in Nederland kunnen ze wel wat extra geluk gebruiken.”

“Iedereen die mij eerder in het theater heeft gezien, kent ook m’n filosofische kant. Deze keer is die onderbouwd met wetenschap i.p.v. grappen. In een kleine 100 minuten komen tips en tricks voorbij die een weg vrijmaken naar maximaal geluk. De try-outs waren al heel erg gezellig. En het allerbelangrijkste; We hebben gemeten dat het publiek daadwerkelijk een stuk gelukkiger naar huis gaat! Hoe leuk is dat?! En er zijn nog kaarten, tenminste als je geluk hebt,” lacht Weijers.

Guido Weijers is met z’n Masterclass Geluk te zien op donderdag 6 april in het ATLAS Theater te Emmen. Kaarten via: www.atlastheater.nl

Reacties

Fotoboek

Social media

Advertenties

RAPIDE Internet

Agenda