Kaartverkoop ATLAS Theater seizoen ‘17/’18 gestart

EMMEN - Van Jochem Myer, Die Zauberflöte (uitgevoerd door de Staatsopera van Tatarstan), Nick en Simon tot Tina de Musical: het belooft een prachtig nieuw theaterseizoen te worden in het ATLAS Theater in Emmen. De theatertickets voor seizoen ‘17/’18 zijn vanaf nu via de website atlastheater.nl te bestellen. Daarnaast staat ook het team van Frontoffice op werkdagen van 10:00 – 17:00 uur voor de gasten klaar.

De eerste maandag van oktober stipt om 12:00 uur, wanneer het Emmense luchtalarm getest wordt, start bij het ATLAS Theater de Sirene Sale. Op dat moment is er elke eerste maandag van de maand één voorstelling die voor de helft van de prijs in verkoop gaat. De hoeveelheid tickets in deze Sirene sale is beperkt en de actie is enkel 24 uur lang geldig.

Het ATLAS Theater in Emmen is sinds oktober 2016 open. Met een avontuurlijke programmering die breed en toegankelijk is voor jong en oud in Emmen en de wijde omtrek. In het ATLAS Theater kunnen gasten terecht voor een compleet avondje uit: van dineren vooraf in het theaterrestaurant tot naborrelen in het ATLAScafé. De Rabo Zaal heeft meer dan 800 stoelen en de Dagblad van het Noorden Zaal heeft 300 stoelen of zo’n 800 staanplaatsen. Het theater is voorzien van diverse vergader- en feestzalen en heeft eigen horecavoorzieningen. Naast voorstellingen zijn in het ATLAS Theater ook mogelijkheden voor diverse zakelijke evenementen. Het ATLAS Theater is een onlosmakelijk onderdeel van WILDLANDS Adventure Zoo Emmen.

Zie www.atlastheater.nl voor meer informatie en de mogelijkheid tot het bestellen van e-tickets.

Reacties

Fotoboek

Social media

Advertenties

Uw banner op onze website? Vraag hier meer informatie aan!

Agenda