ATLAS Theater meer dan tevreden over eerste jaar

EMMEN - Het allereerste theaterseizoen voor het ATLAS Theater in Emmen zit er op. Het afgelopen seizoen kwamen ruim 60.000 bezoekers naar voorstellingen. Het theaterseizoen werd afgelopen weekend traditioneel afgesloten door Daniel Lohues.

Het gloednieuwe theater van Emmen is officieel geopend op 15 oktober 2016. Al in mei van dat jaar werd gestart met de eerste voorstellingen tijdens de zogenoemde ‘bouwlampvoorstellingen’. Tijdens het seizoen waren Bert Visscher en Youp van ’t Hek erg in trek, maar ook het pianostuk Canto Ostinato, waarbij het publiek liggend luisterde, en de 3J’S met hun voorstelling U2, The Joshua Tree (1987)– a legendary album, waren een grote verrassing.

In het afgelopen jaar waren meer mensen die het ATLAS Theater bezochten. Zo waren er vele gasten die naar congressen en andere evenementen kwamen. Bijzonder bezoek kreeg de Young Business Awards waar Prins Constantijn bij aanwezig was. In september komt het groot internationaal EAZA congres, dat voor ruim 700 bezoekers in het ATLAS Theater en in WILDLANDS Adventure Zoo Emmen zal plaatsvinden.

De voorstellingen voor theaterseizoen ‘17/ ’18 zijn inmiddels bekend, maar de programmering biedt het theater de ruimte om gaandeweg nog shows en artiesten bij te boeken. De voorverkoop is dit jaar al goed van start gegaan waarbij Jochem Myer binnen korte tijd was uitverkocht.

Zie www.atlastheater.nl voor meer informatie en de mogelijkheid tot het bestellen van e-tickets.

Reacties

Fotoboek

Social media

Advertenties

RAPIDE Internet

Agenda