Eemslander Shanty’s weer op herhaling in Landgoed Zwartemeer

KLAZIENAVEEN â


Ook kunnen wij weer met trots terugkijken op de optredens in de afgelopen zomer bij grote shantyfestivals bij onze oosterburen in Geeste en Haselunne, Brummen, wandel4daagse in Odoorn, Drentse Fiets4Daagse, Kunst in de Kas en natuurlijk ook weer het Seasong & Shantyfestival in Emmen. Daarnaast waren er ook optredens voor het goede doel. Ik denk dan aan de Zonnebloem, de Walk4Energie in Oranjedorp en De Hilde in Klazienaveen.

Op dit moment zijn wij druk bezig met de voorbereiding op onze jaarlijkse uitvoering in Landgoed Zwartemeer dat op zaterdag 18 november aanstaande weer zal plaatsvinden. Het repertoire dat wij die avond brengen is samengesteld en de laatste weken is de dat de hoofdmoot van de repetities geweest. Op de avond komen natuurlijk veel bekende liedjes voorbij maar ook de nieuwe liedjes die er in de afgelopen maanden aan zijn toegevoegd.

De vorige editie hadden wij een gastoptreden van de Compascumer Harmonetten en deze keer hebben wij gekozen voor de Noaberzangers uit Nieuw Amsterdam, waar onze dirigent en drummer ook deel van uit maken. Wij hopen natuurlijk weer op veel belangstelling en om de kosten hoeft u het niet te laten. De toegangskaarten kosten € 6.50 inclusief een kop koffie. De aanvang is 19.30 uur. Ik hoop u mede namens heel de hele groep U op 18 november in Zwartemeer of natuurlijk bij andere optredens te kunnen ontmoeten.

Reacties

Fotoboek

Social media

Advertenties

Uw banner op onze website? Vraag hier meer informatie aan!

Agenda