Blind dates tijdens Nationaal Theaterweekend in ATLAS Emmen

EMMEN - Na twee succesvolle edities van het Nationaal Theaterweekend vindt de derde editie in januari 2018 plaats. Op 26, 27 en 28 januari zet ook het ATLAS Theater in Emmen de deuren open om samen met gezelschappen en artiesten te laten zien hoe leuk, mooi, waardevol, ontroerend en grappig een avondje theater kan zijn.


De bezoekers van het Nationaal Theaterweekend staat in Emmen een verrassend en gevarieerd programma te wachten. Vanaf vandaag is de kaartverkoop gestart en kan men alvast kaarten kopen voor de gewenste dag. Machteld van der Werf van het ATLAS Theater: “Er kan voor slechts 10 euro een kaartje gekocht worden. Naar welke voorstelling je gaat blijft nog even geheim, we maken er een heuse blind date van! Laat je verrassen en let’s meet in januari.” Er zijn tijdens het Nationaal Theaterweekend in het ATLAS Theater in totaal vier blind dates: Op vrijdag 26 en zaterdag 27 februari staat er muziek op het programma en op zondag een musical geschikt voor het hele gezin (twee voorstellingen). Meer informatie: http://www.atlastheater.nl/lets-meet

Nationaal Theaterweekend
Om het theater-vak te vieren en heel Nederland te laten zien hoe leuk, mooi, waardevol of fijn een bezoek aan het theater kan zijn, hebben het Prins Bernhard Cultuurfonds en het Nationaal Theater Fonds het Nationaal Theaterweekend in het leven geroepen. De eerste editie vond in 2016 plaats met vijftig deelnemende theaters en 100.000 bezoekers. In 2017 namen er zestig theater deel aan het weekend met 125.000 bezoekers. Voor 2018 zullen er ruim zeventig theaters deelnemen en bieden in dit weekend een gevarieerd en aansprekend programma aan voor slechts tien euro per voorstelling.

Reacties

Fotoboek

Social media

Advertenties

RAPIDE Internet

Agenda