Little Steve & the Big Beat: swingende rhythm and blues

AMEN - Little Steve & The Big Beat bestaat sinds 2013 en heeft zich in korte tijd ontwikkeld tot een topband. Vanaf het begin kregen de optredens positieve recensies en hetzelfde gold voor hun debuut-EP (2104) en het eind 2016 verschenen album Another Man. De meeste nummers zijn geschreven door Little Steve, een naam waarachter gitarist en zanger Steven van der Nat schuilgaat.


Met zijn band produceert hij swingende rhythm and blues die met veel energie wordt gebracht. Soul en Motown zijn trefwoorden. Little Steve wordt bijgestaan door een puike ritmesectie met Bird Stevens (bas) en Jody van Ooijen (drums). De blazers Martijn van Toor en Evert Hoedt completeren de formatie. In 2015 werden de bandleden genomineerd voor de Nederlandse Blues Awards in drie categorieën: beste band, beste vocalist en beste drummer.

Little Steve & the Big Beat speelde op festivals in binnen-en buitenland en stond onder meer op De Zwarte Cross, Blues Peer, North Sea Jazz Club en op het Breda Jazz Festival. Ook toerde band in 2015 samen met de Texaanse topgitarist Mike Morgan. Steven van der Nat en zijn makkers zijn zaterdag 9 december te zien en vooral ook te horen in De Amer.
Reserveren via: 06 83 22 56 80

Reacties

Fotoboek

Social media

Advertenties

Uw banner op onze website? Vraag hier meer informatie aan!

Agenda