Alex Klaasen verrast met revue 2.0

EMMEN - Feelgood revue met o.a. Freek Bartels, Daniel Cornelissen en Jip Smit op donderdag 29 maart te zien in het ATLAS Theater, Emmen. Na het succes van de Modern Art Revue is Multi talent Alex Klaasen, bekend van o.a. Gooische Vrouwen, Toon de Musical en Klokhuis, dit seizoen te zien in het theater met De Alex Klaasen Revue - Showponies.


Met Showponies introduceert hij een nieuw genre, revue 2.0. Samen met o.a. Freek Bartels, Daniel Cornelissen en Jip Smit brengt Alex zoals we van hem gewend zijn, totaal entertainment van het hoogste niveau. De Alex Klaasen Revue - Showponies is op donderdag 29 maart te zien in het ATLAS Theater, Emmen.

Na het succes van de Modern Art Revue is Multi talent Alex Klaasen, bekend van o.a. Gooische Vrouwen, Toon de Musical en Klokhuis, dit seizoen te zien in het theater met De Alex Klaasen Revue - Showponies. Met Showponies introduceert hij een nieuw genre, revue 2.0. Samen met o.a. Freek Bartels, Daniel Cornelissen en Jip Smit brengt Alex zoals we van hem gewend zijn, totaal entertainment van het hoogste niveau. De Alex Klaasen Revue - Showponies is op donderdag 29 maart te zien in het ATLAS Theater, Emmen.

Alex Klaasen stond eerder in het theater met o.a. Eindelijk Alleen, Toon de Musical en De Gelaarsde Poes, won Cameretten, de Pall Mall Export Prijs en is de man met de meeste Musical Awards (6). Voor Showponies heeft hij zich laten inspireren door o.a. André van Duin en Snip & Snap.

Ik ben al heel m’n leven groot fan van André van Duin, vroeger zag ik al z’n revues en dacht toen altijd; ‘Dat wil ik later ook, een revue’. Die wens is gebleven en nu is het er eindelijk van gekomen. De Alex Klaasen Revue - Showponiesis revue 2.0. Ik had zin om alles wat ik leuk vind om te doen - cabaret, musical en comedy - in één voorstelling bij elkaar te brengen.

En daar is revue de beste vorm voor.” Maar dan wel in een moderne jas natuurlijk, met het zo bekende Alex Klaasen DNA. Verwacht geen showtrappen of veren, maar een doldwaze avond vol humor, typetjes, dans en veel liedjes. “Het genre revue terug op de kaart zetten, omdat het te leuk is om het niet te doen” aldus Alex Klaasen.

Algemene informatie

De Alex Klaasen Revue - Showponies wordt geproduceerd door KemnaSenf BV, een initiatief van Kemna Theater en Senf Theaterpartners. is op donderdag 29 maart te zien in het ATLAS Theater, Emmen. Kaarten zijn verkrijgbaar via de Nationale Theaterkassa (www.ntk.nl en 0900-9203) of rechtstreeks via het theater.

Voor meer informatie en kaartverkoop: www.alexklaasen.nl

Reacties

Fotoboek

Social media

Advertenties

RAPIDE Internet

Agenda