ATLAS Theater geeft op feestelijke wijze startschot kaartverkoop

EMMEN - Gaisteravond heeft het ATLAS Theater op feestelijke wijze haar programmering voor theaterseizoen 2018-2019 gepresenteerd. Theatermanager Machteld van der Werf vertelde met trots over de nieuwe programmering, het openingsweekend, de samenwerking met de culturele partners, de Vrienden van het ATLAS Theater en het nieuwe educatieproject.

De avond werd opgeluisterd door optredens van Arjen Lubach, Jeans, Mathilde Santing en Jordan Roy. Allen komend theaterseizoen te zien in het ATLAS Theater. Zowel de Vrienden van het ATLAS als de genodigden konden tijdens deze seizoenpresentatie in de voorverkoop reeds kaarten voor seizoen ‘18’19 kopen.
De reguliere verkoop start morgen, dinsdag 24 april om 12.00 uur.

Highlights in 2018/2019
Het ATLAS Theater opent theaterseizoen ‘18/’19 met maar liefst vier voorstellingen van Bert Visscher, een Magic Cabaret Diner van Rob en Emiel en een groots Peuterfestijn. Bezoekers kunnen komend seizoen genieten van grote namen zoals Youp van ‘t Hek, Brigitte Kaandorp, Guus Meeuwis, Hans Klok, The Analogues én van musicals als Evita en All Stars. Daarnaast staan er pareltjes van dansproducties geboekt, zoals het Australian Dance Theatre en het Scapino Ballet. Komend theaterseizoen richt het ATLAS Theater haar pijlen op het genre muziek (maar liefst 35 voorstellingen). Uiteraard is er ook aan de jeugdige bezoekers gedacht. Zij kunnen o.a. naar Smurfen de Musical, De Kleine Zeemeermin, Woezel & Pip, Rupsje Nooitgenoeg en Tom’s Magische Speelgoedwinkel.

Jongeren voor € 10 naar het theater
Nieuw in komend theaterseizoen is dat jongeren tussen de 16 en 23 jaar voor maar € 10,- naar alle niet-uitverkochte voorstellingen in het ATLAS Theater kunnen. Een kwartier voor aanvang kopen de jongeren, op vertoon van hun ID-kaart een kaartje voor slechts € 10,- bij de Theaterkassa. Ideaal om op een laagdrempelige (én voordelige) manier kennis te maken met het theater!

Nieuw op Negen
In de reeks ‘Nieuw op Negen’ biedt het ATLAS Theater ook een podium aan aanstormend cabaret-talent. De voorstellingen van Soundos, Matroesjka, Kiki Schippers en Maartje & Kine staan garant voor een fantastische en hilarische avond uit.

Ladies Night
Voor het eerst organiseert het ATLAS Theater bij drie speciaal geselecteerde voorstellingen een
gezellige Ladies Night. In de voorstelling Guilty Pleasures gaan de Powervrouwen op zoek naar datgene waar ze zich voor schamen, maar ondertussen stiekem het allerlekkerst vinden. In de voorstelling Seks Tips ervaar je wat je van nichten kunt leren en tot slot vertelt Fred van Leer the do’s and don’ts , tips and tricks als het gaat om kleding in de hilarische voorstelling ‘Leer van (en over) Fred van Leer’.

Educatieproject Christie & Kris
Komend seizoen biedt het ATLAS Theater een totaalprogramma aan voor basisscholen dat al start in de klas. Het nieuwe educatieproject geeft leerlingen onder andere inzicht in hoe een theater werkt, hoe een voorstelling wordt gemaakt, het leven van een artiest en natuurlijk de beleving in het theater zelf. Er zijn twee verschillende programma’s ontwikkeld, een onderbouw- en een bovenbouwprogramma.

Zomerprogrammering
Gedurende de zomerperiode (23 juni t/m 24 augustus) presenteert het ATLAS Theater in samenwerking met WILDLANDS en het Wereld Natuur Fonds drie producties die allen een educatief karakter hebben binnen het thema De Natuur. Het doel van de zomerprogrammering is om mensen kennis te laten maken met natuur en cultuur in het algemeen.

De theaterkaarten voor seizoen ’18/ ‘19 zijn vanaf 24 april (12:00 uur) via www.atlastheater.nl te bestellen.

Reacties

Fotoboek

Social media

Advertenties

Uw banner op onze website? Vraag hier meer informatie aan!

Agenda