De voorstellingen in het Atlas Theater zijn tot en met 11 november geannuleerd.

EMMEN - Het Atlas Theater in Emmen heeft alle voorstellingen tot en met 11 november geannuleerd. Aanleiding zijn de nieuwe coronamaatregelen. De nieuwe maatregelen houden onder andere in dat alle bijeenkomsten boven de 30 personen niet meer zijn toegestaan. De ontheffing die het Atlas Theater hier onlangs voor heeft gekregen, geldt dus niet meer.

<p>De voorstellingen in het Atlas Theater zijn tot en met 11 november geannuleerd.</p>

,,Hoewel we nog steeds 30 gasten mogen ontvangen, is dit zowel voor ons als artiesten en gezelschappen helaas niet haalbaar. Bovendien willen we artiesten, gezelschappen en onze gasten niet laten reizen, want de gezondheid van iedereen staat voorop’’, aldus de verklaring van de Emmer theaterdirectie.

In overleg met artiesten, impresariaten en producenten wordt inmiddels gewerkt aan het verplaatsen van de voorstellingen naar een andere datum. Kaarten blijven geldig. Mocht verplaatsing geen optie zijn, of kan iemand niet op de nieuwe datum, dan wordt gekeken naar een compensatie. Dit kan een vervangende voorstelling, digitaal tegoed of restitutie zijn. Zodra er meer bekend is, neemt het theater contact met de kaarthoudes. Men hoeft zelf geen actie te ondernemen. ,,Houd er wel rekening mee dat dit enige tijd nodig heeft’’, aldus het theater.

Reacties

Fotoboek

Social media

Advertenties

Uw banner op onze website? Vraag hier meer informatie aan!

Agenda