ATLAS Theater zendt interactieve ‘Man man man, de podcast’ live uit in het theater!

EMMEN - Man man man, de podcast zendt op zondag 10 januari de laatste aflevering van het huidige seizoen uit via een livestream in het ATLAS Theater. Een interactieve stream vol bijzondere momenten en intieme verhalen in een ander jasje. Tickets zijn vanaf vandaag verkrijgbaar via atlastheater.nl.


Bas Louissen, Chris Bergström en Domien Verschuuren vervolgen zoals altijd hun eindeloze zoektocht naar mannelijkheid door te doen waar ze goed in zijn: een podcast maken. Corona gooide roet in het eten waardoor de laatste aflevering van alweer het vijfde seizoen niet met een groot live publiek kan plaatsvinden. Om het huidige seizoen toch samen met publiek af te sluiten, livestreamen de mannen de aflevering naar verschillende theaters in Nederland, waaronder het ATLAS Theater in Emmen als enige in het noorden.

Groot scherm in de theaterzaal
De livestream wordt in het theater uitgezonden via een groot scherm in de theaterzaal. Bezoekers kunnen meedoen met de Q&A, krijgen een uniek kijkje in de keuken van vijf seizoenen Man man man, de podcast en krijgen na afloop een leuk presentje. Uiteraard helemaal veilig volgens de geldende maatregelen.

Man man man, de podcast
In hun podcast gaan Bas, Chris en Domien op zoek naar hun mannelijkheid. Aan de hand van goudeerlijke, maar herkenbare verhalen stellen ze zichzelf altijd de vraag: “Hoe mannelijk zijn we?”. In korte tijd is het trio door Nederland in het hart gesloten en won het een BNR Dutch Podcast Award, twee Online Radio Awards en een Marconi Online Award.

De interactieve livestream is op zondag 10 januari om 20.00 uur te zien in het ATLAS Theater. Zie www.atlastheater.nl voor meer informatie en de mogelijkheid tot het bestellen van kaarten.

Reacties

Fotoboek

Social media

Advertenties

RAPIDE Internet

Agenda