Onze theaterzaal ‘Rabo Zaal’ 8n Atlas Theater heet vanaf nu ‘Grote Zaal’!

EMMEN - Onze theaterzaal -Rabo Zaal- heet vanaf nu -Grote Zaal-! De Rabobank verbond 5 jaar lang haar naam aan onze grote theaterzaal. Nu krijgt de samenwerking een andere vorm. Van naamgever van de grote zaal naar partner waarin maatschappelijke thema s zoals inclusiviteit en toekomstbestendige theaters centraal staan.

De Rabobank werkt samen met partners, zoals het ATLAS Theater en andere theaters in Drenthe aan oplossingen voor de uitdagingen waar we als samenleving voor staan. Denk hierbij aan de klimaat- en energietransitie en de transitie naar een meer inclusieve samenleving.

Wat merk je hiervan?
Wij zijn achter de schermen drukdoende om de naamswijziging door te voeren. Denk hierbij aan de signing in het pand, de vermelding op onze website en op onze tickets. Heb jij al tickets voor het nieuwe theaterseizoen? Dan ontvang je binnenkort een mail van ons met de aangepaste tickets. Dit geldt alleen voor voorstellingen die plaatsvinden in de Grote Zaal. Uiteraard blijven overige gegevens zoals je rij- en stoelnummer gewoon hetzelfde. Je huidige tickets voor voorstellingen in de Dagblad van het Noorden Zaal blijven gewoon geldig.

CABARET SERIES
Kom drie avonden lachen voor maar € 33,-

LEES MEER

Zien we je in ATLAS?

Queen Must Go On


Ga mee terug naar de gouden jaren van rock en pop. Geniet van hits zoals Don't Stop Me Now, Bohemian Rhapsody en natuurlijk The Show Must Go On. Verwacht een show die op momenten intiem en op andere momenten groots en bombastisch is.

DO 14 SEP

MEER INFO

gepresenteerd door René Mioch
The CineMusic Experience


In deze unieke belevenis speelt het 36-koppige orkest de filmmuziek van in totaal 25 wereldberoemde speelfilms, met synchroon op de achtergrond de originele filmbeelden op een groot scherm.

ZA 23 SEP

MEER INFO

Raadhuisplein 100, Emmen

0591 - 850 856 atlastheater.nl

Fb

Tw

Inst

Reacties

Fotoboek

Social media

Advertenties

Uw banner op onze website? Vraag hier meer informatie aan!

Agenda