GEMEENTE EMMEN

Syrische vrouwengroep wint ‘t Emmer doempie van ’t jaor! 2017

EMMEN - Donderdagmiddag 20 april heeft wethouder Jan Bos ’t Emmer golden, zulvern en bronzen doempie van’t jaor! uitgereikt. De verkiezing is gewonnen door de Syrische vrouwengroep. Het Leger des Heils werd tweede en Stichting Thuiskomen eindigde als derde. De prijzen hiervoor zijn respectievelijk 8.000,-, 4.000,- en 3.000, -. euro.
Reageer!

Huizenprijzen stijgen nog steeds in ZO-Drenthe

EMMEN - Een gemiddelde woning werd in het eerste kwartaal voor 186.000 euro verkocht, 6000 euro meer dan het vorige kwartaal. De huizenprijzen zitten al drie jaar in de lift. Precies 3 jaar terug was het dieptepunt met 150.000 euro.
Reageer!

Wethouder Bouke Durk Wilms (54) overleden

EMMEN/SCHOONEBEEK - In de nacht van 18 op 19 april 2017 is wethouder Bouke Durk Wilms in zijn geliefde woonplaats Schoonebeek overleden. Op 13 maart werd bekend dat hij ongeneeslijk ziek was. Hoewel zijn gezondheid in de afgelopen weken snel achteruit ging, komt het bericht van zijn overlijden bij het bestuur en de medewerkers van de gemeente Emmen hard aan. Bouke Durk Wilms is maar 54 jaar geworden.
Reageer!

Cultuurmonitor: onderzoek naar cultuurbeleving in Emmen

EMMEN - Biedt Emmen en omgeving wat u zoekt op het gebied van kunst en cultuur? Misschien speelt u een instrument, fotografeert of schildert u graag? Gaat u wel eens naar het theater, de bioscoop of een museum? Wat vindt u van het aanbod aan cursussen, voorstellingen en tentoonstellingen? En wat zou er beter kunnen?
Reageer!

Vluchtelingen en Drenten werken samen aan voorstelling Vreemde Gasten

EMMEN - Vluchtelingen en autochtone inwoners van Drenthe werken de komende weken in het ICO in Assen aan de muzikale theatervoorstelling Vreemde Gasten. Het is de afsluiting van het project Talent voor Gastvrijheid van K&C in Assen en MusicGenerations uit Rotterdam, waarin vluchtelingen en Drenten samen muziek maken.
Reageer!

AANLEG BRUG IN ZUIDERSLOOT WEITEVEEN VAN START

WEITEVEEN - Nog deze week start aannemer Oosterhuis met de bouw van een nieuwe verkeersbrug in de Zuidersloot in Weiteveen. Vooruitlopend daarop is alvast begonnen met de aanleg van een omleiding, waardoor het verkeer minimale hinder ondervindt. De omleiding zal met duidelijke borden worden aangegeven. De totale werkzaamheden zullen – ijs en weder dienende – iets minder dan 2 maanden in beslag nemen.
Reageer!

Fotoboek

Social media

Advertenties

Uw banner op onze website? Vraag hier meer informatie aan!

Agenda