Bouw- en woonweken in het zonnetje

EMMEN - Staat er een verbouwing voor de deur? Wilt u een kavel kopen of heeft u vragen over een energiezuinige woning? Wat uw woonwensen ook zijn, kom zaterdag 30 mei naar het gratis Bouw-en Woon Event op het nieuwbouwplan De Planeet in Klazienaveen.


Makelaars, hypotheekadviseurs, banken, stylistes, bouwbedrijven, installateurs en andere partijen die mensen nodig hebben bij het kopen of (ver)bouwen van een huis zijn aanwezig. Zij informeren en adviseren bezoekers. Voor kinderen is er tijdens dit evenement ook genoeg te doen en bezoekers kunnen mooie prijzen winnen.

Bouwen, verbouwen en wonen
Aan de open dag in Emmen doen 25 organisaties/bedrijven mee. Bouwen, verbouwen en wonen. Daar gaat het om, stap-voor-stap kunnen bezoekers antwoord en advies krijgen op alle vragen.

Bouw- en Woonweken Drenthe
De Bouw- en Woonweken vinden plaats in alle Drentse gemeenten en duren tot en met 13 juni. Dit is een initiatief van de provincie Drenthe en alle gemeenten in Drenthe. Het heeft als doel om de woningmarkt een impuls te geven. 'Vragen staat vrij en advies is gratis!' is de insteek van deze open dag.

Meer informatie?
Wilt u meer informatie over het Bouw- en Woon Event? Neem dan vrijblijvend contact op met Astrid Brinkman, accountmanager woningbouwkavels van de gemeente Emmen, tel. 14 0591. Het event vindt plaats op zaterdag 30 mei van 10.00 tot 15.00 uur op het nieuwbouwplan de Planeet in Klazienaveen. Toegang is gratis. Kijk voor meer informatie ook op: www.bouwenwoonweken.nl

Reacties

Fotoboek

Social media

Advertenties

RAPIDE Internet

Agenda