‘Goochelkids’ Kylian en Fabianne gehuldigd door wethouder Bouke Durk Wilms

EMMEN - Wethouder Bouke Durk Wilms van de gemeente Emmen heeft op vrijdag 24 juni Kylian en Fabianne van Luijt uit Emmen gehuldigd. Kylian en zijn zusje Fabianne werden op zondag 24 april uitgeroepen tot Nederlands Juniorenkampioen 2016 in de categorie toneelgoochelen.

Vorig jaar werden ze nog tweede, maar dit jaar zijn Kylian en Fabianne er met de eerste plaats vandoor gegaan bij de NMU Junioren Goochelconcours, of terwijl het NK Goochelen.

De veertienjarige Kylian en zijn één jaar jongere zusje speelden een act van tien minuten in tropische sferen. De act werd omschreven als een grote feel good show. “Verschijnende flessen en een ijscokar waarin balletje-balletje werd gespeeld met een wel heel bijzonder balletje. De jury werd ook hier weer verrast door het hoge niveau van de magische act. Goed gepresenteerd, goed gebruik van het toneel en een sterke impact op de jury en het publiek”, luidde het jurycommentaar.

Omdat Kylian en Fabianne Nederlands Juniorenkampioen toneelgoochelen zijn geworden, mochten ze meedoen aan het Nederlands kampioenschap voor boven de 18 jaar. Dit kampioenschap werd op zondag 26 juni gehouden in Meppel. Kylian en Fabianne zijn hier tweede geworden in de categorie ‘algemeen goochelen’. Een knappe prestatie tussen de volwassenen!

Reacties

Fotoboek

Social media

Advertenties

RAPIDE Internet

Agenda