Geef uw mening en win een fiets!

EMMEN - Hoe krijgen we meer Emmenaren op de fiets? Hoe wordt fietsen in de gemeente comfortabeler en veiliger? Hoe geven we ruimte aan nieuwe fietsontwikkelingen zoals e-bikes? En hoe combineren we de fiets optimaal met het Openbaar Vervoer? De gemeente vraagt u om mee te denken hoe Emmen een nog betere fietsgemeente kan worden. Deel uw mening vóór 25 september op gemeente.emmen.nl/heel-emmen-fietst en maak kans op een fiets ter waarde van €1.000,-!


De gemeente Emmen wil haar inwoners stimuleren vaker de fiets te pakken. Op de korte afstanden (minder dan 7,5 kilometer) streeft de gemeente naar een stijging van 24 naar 26 procent. Emmen streeft ernaar dat het vanzelfsprekend is dat kinderen op de fiets naar school gaan, de wijken en dorpen goede dorpsvoorzieningen hebben en de bewegwijzering en voorzieningen op orde zijn. We willen graag van zoveel mogelijk mensen horen waar we de fietsroutes en voorzieningen en veiligheid kunnen verbeteren.

Op Fietse
Met haar fietsdoelen sluit de gemeente aan bij de ambities van de provincie Drenthe om gezamenlijk zoveel mogelijk mensen ‘Op Fietse’ te krijgen. In het najaar worden alle bevindingen geïnventariseerd en samengebracht in het Fietsplan. Dit wordt voor het einde van het jaar aan de gemeenteraad aangeboden.

Reacties

Fotoboek

Social media

Advertenties

RAPIDE Internet

Agenda