Van bagger tot Bos in Oranjedorp

ORANJEDORP – Zaterdagmiddag opende wethouder Rene van der Weide onder feestelijke omstandigheden het nieuwe bosje aan de Kollingsveenweg. Deze opening waarbij de band Pinkcat voor de muzikale ondersteuning zorgde, is het gevolg van plannen die de plaatselijke partijen samen met de Erkende Overleg Partner Oranjedorp.


De wethouder was blij met het initiatief van de bevolking in Oranjedorp. Het bos zal met de jaren groeien en alleen maar mooier worden. De wethouder zegde toe dat er zeker allee medewerking van de gemeente komen om het bos, dat toch een beetje een scheiding zal moeten worden tussen de opkomende industrie en het dorp.


Stoffer Appeldorn, voorzitter van de erkende overlegpartners Oranjedorp was blij met deze opening. ,,De gemeente zal ook zorg dragen voor meer aanplanting en het onderhoud van dit mooie gebied. Dit gebied is niet alleen bestemd voor het jaarlijkse paasvuur, maar kan ook voor andere activiteiten van uit het dorp worden gebruikt. Het zal in de toekomst een mooi wandelgebied met vijver ontstaan, waarbij deze prachtige bank, waar wij nu opzitten, hoog en droog als een rustpuntje kan dienen. Oranjedorp is trots op dit gebied”.

De
Wethouder Van der Weide opende het Kollingsveenbosje met de onthulling van deze betonnen bank die door de jeugd van Oranjedorp met mozaïek werd belegd. (Foto's Aly Dassen) ZIE OOK HET FOTOBOEK

Reacties

Fotoboek

Social media

Advertenties

RAPIDE Internet

Agenda