Voormalige haaienbassin in verhuur

EMMEN - Woensdag 20 maart opent de inschrijftermijn voor het voormalige haaienbassin in het Rensenpark. Creatieve ondernemers op het gebied van sport, kunst, cultuur of innovatie kunnen zich inschrijven via rensenparkemmen.nl door een beknopte omschrijving van hun plan in te sturen. De gemeente richt zich niet alleen op duikverenigingen: “We zijn op zoek naar een ondernemer met een mooi plan voor deze bijzondere plek. Dat kan een duikparadijs zijn, maar waarom geen een klimwand of een skydive locatie? We laten ons graag verrassen door de creativiteit uit de markt”, zegt Jisse Otter.


Juiste zetje om vleugels uit te slaan
De inschrijftermijn sluit 13 april 2019. Na een eerste selectie nodigt de gemeente drie inzenders uit hun idee binnen twee maanden verder uit te werken in een businessplan met financiële onderbouwing. Daarna kunnen de plannen worden toegelicht aan onder andere wethouders Jisse Otter (projectwethouder) en Robert Kleine (wethouder cultuur). Op 3 juli maakt de gemeente bekend welke ondernemer zijn of haar plan voor het haaienbassin kan realiseren. Het streven is dat het initiatief begin 2020 start. Meer informatie over de ruimte, kijkmogelijkheden en de procedure staat op www.rensenparkemmen.nl.

Over het Rensenpark
De oude dierentuin in Emmen is een creatief park waar steeds iets nieuws te beleven is. Een verrassende ontmoetingsplaats voor kleine en grote initiatieven rond kunst, cultuur en innovatie. Dit is een groeiend traject. Een aantal ruimtes in het park is tijdelijk verhuurd aan creatieve ondernemers. Het park is dagelijks open tussen 09.00 en 17.00 uur. Meer weten? Check www.rensenparkemmen.nl en www.instagram.com/rensenparkemmen

Reacties

Fotoboek

Social media

Advertenties

Uw banner op onze website? Vraag hier meer informatie aan!

Agenda