2e Editie Grote Voor Elkaar Festival op 8 september

EMMEN - Op zondag 8 september organiseert de gemeente Emmen voor de tweede keer ‘Het Grote Voor Elkaar Festival’ van 13.00 tot 17.00 uur in het Rensenpark. Een festival waar inwoners, wijkverenigingen en, erkende overlegpartners hun initiatief, plan of idee kunnen presenteren op een markt. Naast deelname aan de markt kan men ook andere initiatiefnemers ontmoeten, ervaringen delen en kennis opdoen om hun plan/idee verder te brengen.


Veel inwoners in onze gemeente zijn actief in hun wijk of dorp en voelen zich betrokken bij wat er in de gemeente gebeurt. Zij werken aan plannen om hun wijk en leven mooier te maken voor henzelf en anderen. Een ontwikkeling die wij als gemeente zeer waarderen. Het Grote Voor Elkaar Festival heeft als doel om deze initiatieven, plannen en ideeën op 8 september een podium te geven.

Markt
Het festival bestaat onder andere uit een markt. Initiatiefnemers met een plan of idee kunnen zichzelf tijdens het festival presenteren door een gratis kraam in te richten. Een kraam reserveren kan via gvefestival@emmen.nl. Reserveren kan tot 10 juli 2019.

Deelnemers van de markt kunnen tijdens het festival ook workshops volgen zoals; Filmen met je smartphone en Creatieve Meetings. Daarnaast zijn wij ook opzoek naar ideeën of wensen voor een workshop. Deze zijn van harte welkom via gvefestival@emmen.nl.

Podium
Tijdens het festival is er op verschillende podia in het Rensenpark een gevarieerd programma te zien. Er is ruimte voor inwoners, wijkverenigingen, erkende overlegpartners het podium te pakken en hun initiatief onder de aandacht brengen. Inwoners kunnen zich hiervoor aanmelden door voor 1 juli 2019 een mail te sturen naar gvefestival@emmen.nl.

Neem je familie mee
Het Grote Voor Elkaar Festival vindt tegelijk plaats met de culturele Uitmarkt. Een deel van het Rensenpark wordt ingericht voor de Uitmarkt en het andere deel voor Het Grote Voor Elkaar Festival. Ook is er in het centrum een Shanty en Seasong Festival. Er is op zondag 8 september genoeg te beleven voor jong en oud!

Reacties

Fotoboek

Social media

Advertenties

RAPIDE Internet

Agenda