Hilde Trip wint Cultuurprijs 2023

EMMEN - Beeldend kunstenaar Hilde Trip is de winnaar van de Cultuurprijs 2023. Vrijdag 5 januari namen zij, tijdens het nieuwjaarsfeest van de gemeente Emmen, de prijs in ontvangst.Hilde Trip is beeldend kunstenaar. Haar werk noemt ze -Natural art- of -Natuurlijke kunst-.


Hilde Trip laat zich inspireren door de vormen en kleurenrijkdom van de natuur. Ze verzamelt zaden, bladeren, veren, boomschors en grassen en verwerkt die tot wandobjecten. Haar werk valt op. Tijdschriften als Happinez Magazine, Eden Magazine en Floral Design hebben aandacht besteed aan haar. Daarnaast is haar werk te zien via galeries in Nederland, Duitsland, Frankrijk en Engeland. De jury nomineerde Hilde voor haar bijzondere visuele composities van bloemen en andere natuurlijke elementen die ze vindt in de natuur.

Cultuurprijs 2023
Ieder jaar reikt de gemeente Emmen de Cultuurprijs Emmen uit. Deze prijs is bedoeld voor inwoners van de gemeente die zich in het afgelopen jaar op cultureel gebied hebben laten zien. Dit jaar waren er 56 unieke aanmeldingen waaruit 4 genomineerden zijn geselecteerd. Naast Hilde Trip waren ook auteur Rob Stoker, artiest Màvcase en artiest Bouke genomineerd.

Reacties

Fotoboek

Social media

Advertenties

Uw banner op onze website? Vraag hier meer informatie aan!

Agenda