Gemeente Emmen reikt waarderingsprijs uit

EMMEN - Voor de zesde keer reikt de gemeente Emmen de Waarderingsprijs uit. Vanaf nu kunnen inwoners een initiatief indienen dat volgens hen de Waarderingsprijs verdient. Deze inlevertermijn is verlengd van één maand naar vier maanden, zodat inwoners langer de tijd krijgen een goed initiatief aan te leveren. Met deze prijs wil de gemeente inwoners belonen voor hun inzet voor hun dorp of wijk. Kerst Event Theaterkoor Ericarré was de winnaar van de Waarderingsprijs 2024. Wie wordt hun opvolger?


Burgemeester Eric van Oosterhout: “In de gemeente Emmen zijn er veel vrijwilligers die zich inzetten voor hun wijk of buurt. Met deze prijs willen we onze waardering uitspreken voor de initiatieven waar zij zich vrijwillig voor inzetten.”

Hoe werkt het?

Elke inwoner van de gemeente Emmen kan een initiatief indienen t/m 31 december 2024. Dat kan digitaal, door een formulier op te halen of op te vragen bij het gemeentehuis. Het initiatief mag een plan of project uit eigen buurt zijn of uit een andere buurt binnen de gemeente Emmen. Uit de inzendingen selecteert de jury een aantal initiatieven. Inwoners kunnen daarna de hele maand februari stemmen op een van de genomineerden. Het initiatief met de meeste stemmen wint de Waarderingsprijs en een cheque van € 1.000,-. Meer informatie, de voorwaarden en het digitale formulier staan op gemeente.emmen.nl/waarderingsprijs.

Reacties

Fotoboek

Social media

Advertenties

RAPIDE Internet

Agenda