GEMEENTE EMMEN

Subsidie voor Plaatselijk Belang Barger-Oosterveen

EMMEN - Plaatselijk Belang Barger-Oosterveen ontvangt een subsidie van €28.000,- uit het Stimuleringsfonds voor Dorpen en Wijken. Met deze subsidie wordt een nieuwe inrichting van het terrein van buurtgebouw ‘De Dobbe’ gerealiseerd.
Reageer!

Nieuwjaarstoespraak burgemeester Eric van Oosterhout

“Emmen maak er wat van in 2019!” EMMEN - Inwoners, rijk, provincie en gemeente Emmen, Maak er wat van. En als je ontevreden bent, doe er wat an. Dat is de boodschap van burgemeester Eric van Oosterhout tijdens de nieuwjaarsbijeenkomst van de gemeente Emmen op 4 januari.
Reageer!

Gemeente Emmen maakt werk van SAM-beleid

EMMEN - Het College van de gemeente Emmen vindt het belangrijk dat meer mensen in staat zijn hun eigen leven op te bouwen zonder armoede of schulden. Daarom heeft het college de gemeentelijke aanpak rondom schulden, armoede en minima (SAM) vastgelegd in nieuw beleid ‘Oog voor SAM 2019-2022’.
Reageer!

Met de kerst in Atlas Theater

EMMEN - Vier Tweede Kerstdag met de hele familie in het ATLAS Theater! Geniet vanaf 12.00 uur van een overheerlijke Kerstlunch. De kids hoeven zich niet te vervelen, want we hebben allerlei leuke activiteiten zoals een springkussen, schmink en meer! Je kunt de lunch ook combineren met de voorstelling Tom's Magische Speelgoedwinkel voor een compleet dagje uit! Voor een combi-ticket betaal je een gereduceerd tarief voor de lunch!
Reageer!

Nieuw kunstgrasveld voor DZOH

EMMEN - Voetbalvereniging DZOH krijgt zo snel mogelijk een nieuw kunstgrasveld. Eind augustus keurde de KNVB het huidige kunstgrasveld af omdat de 8 jaar oude ‘mat’ teveel versleten is. Het college van burgemeester en wethouders stelt hiervoor € 350.000 tot €400.000 beschikbaar. De werkzaamheden om het veld te vervangen zijn inmiddels in voorbereiding.
Reageer!

Burgemeester van Emmen bezoekt Japan

EMMEN - Burgemeester Eric van Oosterhout gaat volgende week naar Japan. Hij bezoekt dan de hoofddirecties van de Japanse bedrijven, die ook in Emmen gevestigd zijn. Doel van het bezoek is hen te bedanken voor hun investeringen in de regio Emmen en hen steun aan te bieden bij toekomstige investeringsprojecten.
Reageer!

Provincie Drenthe en gemeente Emmen investeren gezamenlijk circa 90 miljoen in bereikbaarheid Emmen

EMMEN - De N391 (Rondweg) en de N862 (Emmen-Klazienaveen) zijn voor de gemeente Emmen en de provincie Drenthe belangrijke verbindingen voor de bereikbaarheid van gemeente Emmen en provincie Drenthe. Sinds lange tijd spreken provincie Drenthe en de gemeente Emmen over het verbeteren van de doorstroming en de verkeersveiligheid op beide wegen.
Reageer!

Meer trouwmogelijkheden in de gemeente Emmen

EMMEN - Vanaf 1 januari 2019 hebben bruidsparen meer keuze als ze willen trouwen in de gemeente Emmen. Ook wordt het trouwen goedkoper. Nieuw is dat een stel zich ook door een vriend of familielid kan laten trouwen. Daarnaast kunnen inwoners met weinig inkomen in aanmerking komen voor kwijtschelding van de kosten.
Reageer!

Emmen zet varkens in om onkruid te bestrijden

EMMEN - De gemeente gaat met akkervarkens de Japanse duizendknoop bestrijden. Deze zeer agressieve exotische plant groeit op verschillende plekken in de gemeente. De bestrijding met varkens is een proef. De eerste varkens zijn uitgezet in het openbaar groen aan de Jagersweg in Klazienaveen.
Reageer!

Van bagger tot Bos in Oranjedorp

ORANJEDORP – Zaterdagmiddag opende wethouder Rene van der Weide onder feestelijke omstandigheden het nieuwe bosje aan de Kollingsveenweg. Deze opening waarbij de band Pinkcat voor de muzikale ondersteuning zorgde, is het gevolg van plannen die de plaatselijke partijen samen met de Erkende Overleg Partner Oranjedorp.
Reageer!

Fotoboek

Social media

Advertenties

Uw banner op onze website? Vraag hier meer informatie aan!

Agenda