GOEDE DOELEN

SC Angelslo doneert €1747,31 aan Kika.

EMMEN - Zaterdag 16 Maart stond in het teken van Kika bij SC Angelslo. Een drukke maar gezellige dag met livemuziek en een grote verloting met vele prijzen die beschikbaar waren gesteld door vele gulle bedrijven en privè sponsoren. Organisatoren Ben Trip en Freddie Moes waren zeer tevreden over het verloop en het eindresultaat en bedanken een ieder die op wat voor manier zijn steentje heeft bijgedragen.
Reageer!

Sportverkiezing Gemeente Emmen ondersteund ouders ernstig zieke Lucas

BARGER OOSTERVELD - Tijdens het jaarlijkse sportgala van de gemeente Emmen dat vorige week in Fletcher Hotels Emmen plaats vond werd ook weer een verloting voor een goed doel gehouden. Deze keer viel de keus op de ouders van de driejarige Lucas Gerdes in Barger Oosterveld. Lucas werd eind 2017 ernstig ziek en op 19 januari 2018 kregen de ouders, Mark Gerdes en Sandra Veenstra in Utrecht de diagnose Neuroblastoom High Risk te horen.
Reageer!

Walk4Energy 2018 brengt €7270 op

ORANJEDORP – Ruim een maand later heeft Stichting Energy4Kids, de organisator van de Walk4Energy 2018, de balans opgemaakt en kijkt met een zeer tevreden blik terug op een zeer geslaagd wandelevenement. Op zondag 7 oktober 2018 stonden ruim 500 deelnemers aan de start van de 3e Walk4Energy.
Reageer!

Weer snert met roggebrood bij het Leger des Heils

EMMEN - Ieder jaar is het mogelijk om bij ons als Leger des Heils in de v Schaikweg 42,44 te Emmen gratis te komen eten. Dit najaar doen we het met snert met roggebrood/katerspek en in het voorjaar met pannenkoeken, Een ieder kan op vrijdag 16 november aanstaande langskomen van 16.00 tot 18.00 uur. Natuurlijk weten wij nooit wat er aan belangstelling binnen komt stappen. Dus op is op.
Reageer!

Wethouder René van der Weide opent 3e Walk4Energy

ORANJEDORP - Zondag 7 oktober aanstaande wordt de 3e Walk4Energy gelopen. De opening zal dit jaar worden gedaan door Rene van der Weide, onder andere wethouder Sport van de gemeente Emmen. De opening staat om 9.00 uur gepland. Nadat de wethouder het wandelevenement officieel heeft geopend zal Alet Lingenaar van Alet??s Move een warming up verzorgen voor alle wandelaars.
Reageer!

Stichting Paardrijden Gehandicapten verrast met cheque

EMMEN – Afgelopen woensdag ontving de heer Opdam, voorzitter van de Stichting Paardrijden Gehandicapten Emmen(SGPE) in manege de Eekwal een cheque van 1100 euro. Deze symbolische cheque werd aangeboden door Richarda Mennik en Janneke de Valk-Boerma van de Protestantse Gemeente Emmen De Eekwal. Op de woensdagmiddag zijn er altijd gehandicapten aan het "paardrijden".
Reageer!

9e editie Valthe Groningen Valthe een succes.

VALTHE - Valthe heeft zich als dorp op zondag 26 augustus weer van z’n beste kant laten zien. Al voor 7.00 uur in de vroege ochtend waren de eerste vrijwilligers in de weer om ook dit jaar de (fiets)toertocht Valthe Groningen Valthe in goede banen te leiden. Waar een klein dorp groot in kan zijn. Wederom een sterk staaltje Naoberschap. Samen sterk. Daar waar de inschrijving pas om 8.00 uur open ging, daar melden zicht de eerste fietsers zelfs al om half 8. Ongeduldig als ze waren om van start te gaan.
Reageer!

Voorinschrijving Walk4Energy 2018 geopend

ORANJEDORP – Op zondag 7 oktober aanstaande wordt de 3e Walk4Energy gelopen. Deze wandeltocht wordt georganiseerd door de Stichting Energy4Kids. De organisatie zet zich in voor kinderen met een energiestofwisselingsziekte. De voorinschrijving voor de derde editie van dit wandelevenement is reeds geopend.
Reageer!

Uitverkoop in kledingwinkel Leger des Heils

EMMEN - Van maandag 9 juli tot en met vrijdag 20 juli tot 12.00 uur houden wij in onze kledingwinkel uitverkoop! Op alle artikelen is dan 50 % korting! Vanaf vrijdag 20 juli 12.00 uur is de winkel gesloten i.v.m. vakantie! We gaan weer open op dinsdag 14 augustus van 10.00 uur tot 15.00 uur!
Reageer!

Geslaagde open dag Brandweer Klazienaveen

KLAZIENAVEEN – Afgelopen zaterdag was het weer een drukte van jewelste in en rondom de brandweer kazerne aan de Derksweg in Klazienaveen. Op het programma stonden demonstraties van hoe met de situatie om te gaan met de vlam in de pan.
Reageer!

Fotoboek

Social media

Advertenties

RAPIDE Internet

Agenda