Brugklassers Hondsrug College verrassen KWF Emmen

EMMEN -


De leerlingen die de opleiding mavo/havo volgen moesten in het kader van een project op school een bedrijf starten dat geld zou inzamelen voor een goed doel. Jan-Willem Hietland, Quin Esselbrugge, Jasper Boer, Wim Roosen en Youri Tapper waren er snel uit. “We hebben allemaal in onze familie en vriendenkring te maken gehad met kanker en dus werd de bestrijding van deze ziekte ons goede doel. Het plan was om 500 euro bij elkaar te krijgen. We bedachten dat het mooi zou zijn om ansichtkaarten van zelfgemaakte foto’s te laten drukken en die dan op de markt en langs de deuren te gaan verkopen. Dat het resultaat zo goed zou zijn, hadden we zeker niet verwacht.”

Simone Roosen is enorm enthousiast over de actie van het vijftal. “Ik vind dat ze een fantastische prestatie geleverd hebben. Hun actie gaat veel verder dan alleen geld ophalen. Ze ondersteunen niet alleen het KWF, maar zijn eigenlijk tegelijkertijd als ambassadeur van ons fonds opgetreden. Alle kaarten worden straks verstuurd en op elke kaart wordt reclame voor KWF gemaakt.”

Er zijn nog setjes van deze speciale kaarten beschikbaar. Die worden in het weekend van 6 en 7 juni tijdens de SamenLoop voor Hoop verkocht in de stand van KWF Emmen. Tijdens dit evenement wordt aandacht gevraagd voor de ziekte kanker en geld ingezameld voor KWF Kankerbestrijding. De SamenLoop voor Hoop wordt gehouden bij en in het stadion van FC Emmen aan de Meerdijk.


Op de foto v.l.n.r. KWF Emmen-voorzitter Simone Roosen, Jasper, Jan-Willem, Wim, Quin, Youri en Kees Versteeg, directeur-bestuurder van het Hondsrug College.

Reacties

Fotoboek

Social media

Advertenties

RAPIDE Internet

Agenda