5e Emmer haringparty JCI Emmen 't Suydenvelt op vrijdag 19 juni

JCI Emmen organiseert veiling vaatje haring voor een goed doel in EetcafÃ


Een succesvol netwerk evenement
Voorgaande jaren is deze lokale haringparty erg succesvol gebleken. Zowel ondernemers als particulieren hebben laten blijken dat de Emmer Haringparty hoog gewaardeerd wordt als zakelijk netwerk evenement, maar evenzeer als een goede gelegenheid om met vrienden en familie bij te praten onder het genot van verse haring, hapjes en een drankje.

Een bijzondere locatie
De Emmer Haringparty vindt plaats op een wisselende, maar altijd bijzondere locatie. Vorig jaar ontmoetten de bezoekers elkaar nog bij de savanne van Dierenpark Emmen, dit jaar is gekozen voor wederom een bijzondere locatie; het beste café van Nederland, Eetcafé Groothuis. In een mooie ambiance zullen passende gerechten worden geserveerd.

Haring veilen voor een goed doel
Traditiegetrouw wordt tijdens de Emmer Haringparty een vaatje haring geveild. De gehele opbrengst van de Emmer Haringparty komt ten goede aan een goed doel. Voorgaande jaren is ruim 10.000 euro naar het goede doel gegaan. Dit jaar gaat de opbrengst naar stichting Leergeld Emmen. Toegangskaarten voor het evenement kosten 50 euro en zijn te bestellen via de website www.emmerharingparty.nl.

Reacties

Fotoboek

Social media

Advertenties

RAPIDE Internet

Agenda