Modeshow Leger des Heils geslaagd

EMMEN - Een klein verslagje van onze modeshow. De opkomst van toeschouwers was groot. We hadden zo’n 50 stoelen neergezet en die waren allemaal bezet, zodat er nog werden bij gezet. De “modellen”, die de kleding aan de mensen showden waren allemaal vanuit onze vaste klanten. Zij waren allen heel enthousiast. Onze ladyspeaker heeft het heel goed aan elkaar gesproken.


De kleding was vanuit dee winkel gesorteerd door de vrijwilligers, dus er was keuze genoeg. Tijdens de modeshow was ook onze kledingwinkel geopend en na de show werd door vele mensen de winkel druk bezocht. Ook de koffie en thee stond klaar in de zaal zowel ook in de winkel. En was daar iemand aan de koffietafel van onze gastvrouwen voor een gesprek als klanten daar behoefte aan hadden. Deze gastvrouwen zijn ook altijd in de winkel aanwezig wanneer de winkel open is.

,, Er waren mensen, die nog niet wisten van ons bestaan als winkel en waren heel enthousiast over wat daar allemaal aan mooie kleding te vinden was. Wij als Leger des Heils zijn heel blij met dit resultaat en we willen door de ontmoeting met mensen in onze winkel een stukje liefde van God laten zien. Want vanuit Gods liefde voor de mensen is dit stukje werk ontstaan. God zegen u allen". besluit Majoor GF Koskamp van Horssen.

Reacties

Fotoboek

Social media

Advertenties

Uw banner op onze website? Vraag hier meer informatie aan!

Agenda