Titia Luitjens benoemd tot erelid Voedselbank

EMMEN – Titia van der Berg-Luitjes is benoemd tot erelid van de Voedselbank Zuidoost-Drenthe. Ze kreeg deze titel toebedeeld tijdens haar afscheid als bestuurslid van de organisatie. Een bijbehorende oorkonde werd haar uitgereikt door voorzitter Harrie Timmerman van de Voedselbank.

Mevrouw Van der Berg was in 2006 mede-initiatiefnemer en oprichter van de Voedselbank in haar woonplaats en maakte sindsdien deel uit van het bestuur. Timmerman prees het scheidende bestuurslid voor haar inzet en liefde voor het werk. ,,Je toonde je erg betrokken bij onze organisatie en vooral bij onze klanten; mensen die sociaal en financieel in een moeilijke situatie zijn beland.’’

Naast een voedselpakketten zorgde mevrouw Van der Berg voor een stukje zorg en zo nodig begeleiding van de mensen die in een isolement zijn terecht gekomen. ,,Jij was duidelijk al die jaren het sociale gezicht van de Voedselbank’’, aldus de voorzitter.


Mevrouw Van der Berg ontvangt de oorkonde als bewijs van haar ere-lidmaatschap van voorzitter Timmerman van de Voedselbank Zuidoost-Drenthe.

Reacties

Fotoboek

Social media

Advertenties

RAPIDE Internet

Agenda