FC Emmen houdt veilig voor goed doel

EMMEN - Een veiling op de tweede etage met unieke items. Na afloop van de wedstrijd FC Emmen - Jong FC Utrecht vindt om 22.30 uur een veiling op de tweede etage plaats. Unieke items zullen door veilingmeesters Eric van Oosterhout en Ben Haverkort aan de man gebracht worden.

Het #hierkomikweg plein

Komt u ook eerder naar stadion De Oude Meerdijk om op het #hierkomikweg plein te genieten van een gezellige voetbalsfeer, live muziek en diverse leuke activiteiten voor uw kinderen? Vanaf 18.00 uur bent u van harte welkom!

Collecteren voor Fonds Gehandicaptensport!

In de rust van de wedstrijd FC Emmen - Jong FC Utrecht wordt er in de Itass VIP Lounge, het Rabobank Meeting Point en het Jupiler Business Café gecollecteerd voor het Fonds Gehandicaptensport. De collectanten zullen gedurende de tweede helft langs alle skyboxen lopen.

Helpt u het Fonds Gehandicaptensport mee om voor iedereen met een handicap het sporten structureel mogelijk te maken?

Een veiling op de tweede etage met unieke items.

Na afloop van de wedstrijd FC Emmen - Jong FC Utrecht vindt om
22.30 uur een veiling op de tweede etage plaats. Unieke items zullen door veilingmeesters Eric van Oosterhout en Ben Haverkort aan de man gebracht worden.

Zo stellen Anco Jansen, Cas Peters, Tim Siekman en Keziah Veendorp een uniek wedstrijdshirt beschikbaar voor de veiling. Maar ook de keeperhandschoenen van Dennis Telgenkamp en voetbalschoenen van Alexander Bannink mogen niet ontbreken.

Alle aanwezigen in het hoofdgebouw, dus ook relaties van het Jupiler Business Café, hebben toegang tot de tweede etage direct na de wedstrijd.

Reacties

Fotoboek

Social media

Advertenties

Uw banner op onze website? Vraag hier meer informatie aan!

Agenda