Voorinschrijving Walk4Energy 2018 geopend

ORANJEDORP – Op zondag 7 oktober aanstaande wordt de 3e Walk4Energy gelopen. Deze wandeltocht wordt georganiseerd door de Stichting Energy4Kids. De organisatie zet zich in voor kinderen met een energiestofwisselingsziekte. De voorinschrijving voor de derde editie van dit wandelevenement is reeds geopend.

Opgeven kan door een mail te sturen naar bestuur@energy4kids.nl. Hierin dient vermeld te worden met hoeveel personen welke afstand gelopen wordt. Dit jaar kunnen wandelaars kiezen voor routes van 1,5, 5, 10, 15 of 25 kilometer door het prachtige Drentse landschap. De routes van 1,5 en 5 kilometer zijn geschikt voor mindervaliden gezien deze routes geheel rolstoeltoegankelijk zijn. De inschrijfkosten bedragen €7,00 per persoon. Kinderen tot 12 jaar kunnen meelopen voor €3,00.

De gehele opbrengst gaat naar Stichting Energy4Kids voor onderzoek naar en medicatie voor energiestofwisselingsziekten. De voorinschrijving sluit op vrijdag 5 oktober. Voor de eerste 500 voorinschrijvingen heeft de organisatie een leuke verrassing. Na-inschrijven is mogelijk op de dag zelf in Dorpshuis d’Aole Turfstee in Oranjedorp, tevens het start- en eindpunt van de wandeltocht.

Reacties

Fotoboek

Social media

Advertenties

RAPIDE Internet

Agenda