Geslaagde open dag Brandweer Klazienaveen

KLAZIENAVEEN – Afgelopen zaterdag was het weer een drukte van jewelste in en rondom de brandweer kazerne aan de Derksweg in Klazienaveen. Op het programma stonden demonstraties van hoe met de situatie om te gaan met de vlam in de pan.


Ook Technische hulpverlening bij ongeval stond er op het programma. De eerste demo moest echter in eerste instantie worden uitgesteld omdat de brandweer echt met alle toetser en bellen moest uitrukken voor een ongeval met beknelling op de Vastenow in Nieuw Dordrecht.


Ook was er voor de kinderen een programma met onder anderen de gebruikelijke luchtkussen en konden zich ook vermaken met een spuithuis waarbij een soort flipperkast werd bediend met een waterstraat en waren er ook heliumballonnen voor de kinderen. De reddingsbrigade van Emmen staat er met een kraam en wie wilde kon ook nog op de foto op een motor van de Koninklijke Marrisschoucee.

De vrijwillige brandweer wil via deze weg ook Plus Fischer Klazienaveen bedanken voor die de versnaperingen voor alle aanwezige kinderen.

Reacties

Fotoboek

Social media

Advertenties

Uw banner op onze website? Vraag hier meer informatie aan!

Agenda