Wethouder René van der Weide opent 3e Walk4Energy

ORANJEDORP - Zondag 7 oktober aanstaande wordt de 3e Walk4Energy gelopen. De opening zal dit jaar worden gedaan door Rene van der Weide, onder andere wethouder Sport van de gemeente Emmen. De opening staat om 9.00 uur gepland. Nadat de wethouder het wandelevenement officieel heeft geopend zal Alet Lingenaar van Alet??s Move een warming up verzorgen voor alle wandelaars.


Aansluitend kunnen de wandelaars op pad om een van de 5 routes te wandelen, dwars door de prachtige omgeving van Zuidoost Drenthe. Wandelaars kunnen dit jaar kiezen tussen verschillende afstanden, namelijk 1.5, 5, 10, 15, en 25 kilometer. De twee kortste routes zijn tevens geschikt voor minder validen.

Nieuw in de route dit jaar is de stop bij Molen Zeldenrust in Zuidbarge. Molenaar Jan Omvlee zal hier aanwezig zijn om wandelaars rond te leiden in de molen, een unieke belevenis. De routes van 10, 15 en 25 kilometer zullen een stop maken bij deze molen. De routes van 1.5 en 5 kilometer komen niet langs deze stop. Indien deze wandelaars toch de molen willen bezichtigen kunnen ze met het treintje mee rijden. Vanaf Dorpshuis d’Aole Turfstee in Oranjedorp, tevens start en finish van het wandelevenement, rijdt er de hele dag een treintje van en naar de molen.

Alle wandelaars worden warm onthaald bij Dorpshuis d’Aole Turfstee. De hele dag door is hier volop entertainment. De dag kan gezellig afgesloten worden met een hapje en een drankje. Ook voor muzikale gezelligheid wordt gezorgd, onder andere door East Hillside Band en OldRocks.

Voorinschrijven voor de Walk4Energy 2018 kan nog tot en met vrijdag 5 oktober aanstaande. Na-inschrijven kan nog op de dag zelf. Het inschrijfbureau bevindt zich in Dorpshuis d’Aole Turfstee in Oranjedorp en is vanaf 8.30 uur geopend. Voor meer informatie kunnen wandelaars terecht op www.energy4kids.nl.

Voor de volledigheid willen wij nog graag het volledige muziekprogramma vermelden:
11:15 - 11:45 Shining Boots
12:15 - 13:15 Eemslander Shanty's
13:30 - 13:50 Shining Boots
14:00 - 15:00 Duo Bert&Loes
15:30 - 16:30 OldRocks
17:00 - 18:00 East Hillside Band

Reacties

Fotoboek

Social media

Advertenties

RAPIDE Internet

Agenda