Vrijwilligers gezocht! voor Night Walk Emmen

EMMEN - Hallo iedereen die ons wel eens voor een paar uurtjes als vrijwilliger zouden willen ondersteunen voor een goed doel. Via onze vrienden van de Stichting Naoberschap United FC EMMEN zijn wij op de hoogte gebracht van een Night Walk Emmen.

Een leuke wandel route in Emmen van ongeveer 7.5 km. Iedereen kan zich daarvoor inschrijven tegen betaling van slechts €10.- en de wandelaars lopen via allerlei activiteiten die onderweg georganiseerd worden. Vrijdagavond 20 september start Raadhuisplein Atlas theater om 20.30 uur.

Omdat wij als slechtzienden/blinden genomineerd zijn samen met nog andere ook aan ons gevraagd is om vrijwilligers te willen leveren om deze avond wandeling tot een succes te kunnen maken. organisaties via de “Lions de gebroken cirkel kunnen wij op deze manier ook iets terug doen voor de mooie prijs die goed van pas komt bij de realisatie “blindentribune” FC EMMEN .

Er is een speciale informatie avond op Woensdagavond 28 augustus a.s. aanvang 20.00 Hotel Ten Cate . Daar zal alles uitgelegd gaan worden wat je als vrijwilliger voor ons allemaal kunt gaan beteken, je staat altijd met 2 personen op een activiteiten punt om anderen de weg te wijzen of aanwijzingen te geven. Kom ons helpen als vrijwilliger en geef je even op om te helpen bij de bijzondere Night Walk Emmen avond.

Bel of mail even of wij op je mogen rekenen en dat je op woensdagavond 28 augustus om 20.00 uur kunnen verwelkomen in Hotel Ten Cate Noordbargerstraat Emmen. Graag even voor vrijwilligers deelname melden bij Jan Wolters of Lammert de Jonge, ank allen voor jullie aandacht en kom ons begeleiden als vrijwilliger.

Jan Wolters
Tel: 0591-676990
Email: jan.wolters@home.nl

Reacties

Fotoboek

Social media

Advertenties

RAPIDE Internet

Agenda