Benefietdiner levert 25.000 euro op

EMMEN - De organisatie van de SamenLoop voor Hoop heeft het eerste succes binnen. In aanloop naar de kick-off van aanstaande donderdagavond bij Stichting CHO in het Rensenpark werd in Hotel ten Cate een benefietdiner met veiling gehouden die maar liefst 25.000 euro voor kankeronderzoek opleverde. Ruim honderd gasten, overwegend ondernemers uit de regio, konden genieten van een fantastisch 5-gangen diner en bieden op een groot aantal items.


Ster van de avond was ongetwijfeld burgemeester Erik van Oosterhout die met enthousiasme en heel veel humor de aanwezigen financieel zoveel mogelijk probeerde uit te kleden, iets dat hem uitstekend afging. Tussen eten en drinken door traden regionale artiesten als Justin Ripassa, Leon Moorman en zangeres Munereva op en kreeg oud-profwielrenner Gert Jacobs de lachers op zijn hand met prachtige anekdotes uit zijn memorabele loopbaan die hij knap koppelde aan de SamenLoop voor Hoop.

De gasten trachtten elkaar zoveel mogelijk af te troeven tijdens de veiling. Uiteindelijk scoorden bijvoorbeeld oud-notaris Pieter Planting een dagje meelopen met de burgemeester en bedrijfsmakelaar Richard Groenewold een schitterende zeefdruk, krijgt Ton Duivenvoorden, general manager van Van der Valk Hotel Emmen, een diner thuis geserveerd, ging Albert Pol van De Vries Makelaardij met een nostalgisch voetbalschilderij van Paul Meijering de deur uit en bemachtigde huisarts Dick Grootoonk het succesvolste stuk van de veiling: een fantastisch doek van kraanvogels, speciaal voor het goede doel geschilderd door kunstenaar Ingo Leth.

Voorzitter Hans ten Cate sloot onder luid applaus de avond af met de mededeling dat het benefietdiner en de veiling samen ruim 25.000 euro hadden opgebracht. Meer weten over de SamenLoop voor Hoop Emmen? Kijk dan op www.samenloopvoorhoop.nl/emmen Voorzitter Hans ten Cate wist tijdens de opening nog niet dat de avond zoveel ge ld zou opleveren

Reacties

Fotoboek

Social media

Advertenties

RAPIDE Internet

Agenda