GOEDE DOELEN

Voorinschrijving Walk4Energy 2018 geopend

ORANJEDORP – Op zondag 7 oktober aanstaande wordt de 3e Walk4Energy gelopen. Deze wandeltocht wordt georganiseerd door de Stichting Energy4Kids. De organisatie zet zich in voor kinderen met een energiestofwisselingsziekte. De voorinschrijving voor de derde editie van dit wandelevenement is reeds geopend.
Reageer!

Uitverkoop in kledingwinkel Leger des Heils

EMMEN - Van maandag 9 juli tot en met vrijdag 20 juli tot 12.00 uur houden wij in onze kledingwinkel uitverkoop! Op alle artikelen is dan 50 % korting! Vanaf vrijdag 20 juli 12.00 uur is de winkel gesloten i.v.m. vakantie! We gaan weer open op dinsdag 14 augustus van 10.00 uur tot 15.00 uur!
Reageer!

Geslaagde open dag Brandweer Klazienaveen

KLAZIENAVEEN – Afgelopen zaterdag was het weer een drukte van jewelste in en rondom de brandweer kazerne aan de Derksweg in Klazienaveen. Op het programma stonden demonstraties van hoe met de situatie om te gaan met de vlam in de pan.
Reageer!

FC Emmen houdt veilig voor goed doel

EMMEN - Een veiling op de tweede etage met unieke items. Na afloop van de wedstrijd FC Emmen - Jong FC Utrecht vindt om 22.30 uur een veiling op de tweede etage plaats. Unieke items zullen door veilingmeesters Eric van Oosterhout en Ben Haverkort aan de man gebracht worden.
Reageer!

Esdal Vakcollege Emmen haalt € 1600 op voor Het Vergeten Kind

EMMEN – De afgelopen maanden stond het Esdal Vakcollege Emmen in het teken van de stichting ‘Het Vergeten Kind’. Ieder jaar zetten de leerlingen en medewerkers van de locaties van het Esdal College zich in voor een zelfgekozen goed doel. Het Esdal Vakcollege Emmen koos dit jaar op initiatief van de leerlingenraad voor Het Vergeten Kind. Met o.a. een sponsorloop en het nieuwjaarsgala haalde de school € 1600 op.
Reageer!

Titia Luitjens benoemd tot erelid Voedselbank

EMMEN – Titia van der Berg-Luitjes is benoemd tot erelid van de Voedselbank Zuidoost-Drenthe. Ze kreeg deze titel toebedeeld tijdens haar afscheid als bestuurslid van de organisatie. Een bijbehorende oorkonde werd haar uitgereikt door voorzitter Harrie Timmerman van de Voedselbank.
Reageer!

Modeshow Leger des Heils geslaagd

EMMEN - Een klein verslagje van onze modeshow. De opkomst van toeschouwers was groot. We hadden zo’n 50 stoelen neergezet en die waren allemaal bezet, zodat er nog werden bij gezet. De “modellen”, die de kleding aan de mensen showden waren allemaal vanuit onze vaste klanten. Zij waren allen heel enthousiast. Onze ladyspeaker heeft het heel goed aan elkaar gesproken.
Reageer!

Palmpasendienst bij Leger des Heils

EMMEN - Op Palmpasen houd het Leger des Heils in Emmen weer een speciale Palmpasen gezinsdienst. De aanvang is om 10.00 uur en in het eerste half uur is er speciale aandacht voor de kinderen. Daarna krijgen ze een eigen programma met een leuke verrassing knutsel.het Theam is: “Zie, de Koning komt”. Iedereen is van harte welkom in het gebouw van het Leger des Heils aan de Van Schaikweg in Emmen.
Reageer!

Fotoboek

Social media

Advertenties

RAPIDE Internet

Agenda