GOEDE DOELEN

Walk4Energy 2020 afgelast

Oranjedorp â?? Het bestuur van Stichting Energy4Kids heeft besloten om de Walk4Energy 2020 af te gelasten. Met alle maatregelen die zijn gesteld rondom het Corona-virus is het niet haalbaar om het wandelevenement dit jaar door te laten gaan.
Reageer!

Veiligheidszorg Drenthe en Ben Kwijt ook op pad tijdens deze Corona crisis

EMMEN – De Corona crisis zet in deze periode veel mensen in een isolatie door allerlei beperking in de omgangsregelingen. Zo ook bij bewoners van verzorgingstehuizen en zorgboerderijen. Ben Kwijt is namens de gemeente Emmen-Coevorden en Borger-Odoorn het aanspreekpunt voor gevonden en verloren voorwerpen. Veiligheidszorg Drenthe voert deze werkzaamheden uit en heeft ook tot taak mensen op te leiden voor regulier werk. Doordat ook voor hun het werk bijna stil ligt zijn ook zij op zoek gegaan naar een actie waarmee isolaties van mensen op een simpele manier kon worden doorbroken
Reageer!

Opbrengst Anjeractie 100% naar eigen clubkas. Aanmelden mogelijk tot 2 mei

EMMEN - In 2020 bestaat het Prins Bernhard Cultuurfonds 80 jaar en vindt de 75e Anjeractie plaats met een speciale digitale jubileumcollecte van vrijdag 22 tot en met zaterdag 30 mei 2020. Dankzij de actie kan het Prins Bernhard Cultuurfonds Drenthe jaarlijks veel culturele projecten steunen en projecten die bijdragen aan natuurbehoud.
Reageer!

Benefietconcert moet Manuela naar Hamburg helpen

EMMEN - Vanuit het kernteam die is opgericht om Manuela te helpen naar Hamburg te gaan voor een behandeling tegen kanker, willen we graag jullie op de hoogte brengen van een tweetal prachtige opkomende evenementen in Emmen. Misschien leuk om te promoten! Want prof dr (neuro psycholoog) Erik Scherder komt gewoon naar Emmen voor een benefiet!
Reageer!

Bijeenkomst teamcaptains SamenLoop voor Hoop

EMMEN – De tweede editie van de SamenLoop voor Hoop Emmen krijgt steeds meer gestalte. Inmiddels hebben zich al 22 teams met ruim 200 deelnemers voor de 24-uurs wandelestafette tegen kanker ingeschreven. Om de teams te informeren en te ondersteunen in hun voorbereidingen, is er een speciale avond voor de teamcaptains.
Reageer!

Feestelijke morgen bij het Griendtsveenpark/Amsterdamscheveld

ERICA - Afgelopen donderdagmorgen verwelkomde het bestuur van het park een aantal instanties die de stichting een gift kwamen overhandigden. Als eerste was het Marianne Knol van de NAM die de nieuwe speeltoestellen, die o.a. bestemd zijn voor kinderen met een beperking, mede heeft gefinancierd met een bedrag van 2170 euro.
Reageer!

Inloophuis Sigrids garden heropenden de Kidz-Club

EMMEN - Afgelopen zaterdag werd op feestelijke wijze de Kidz-Club bij inloophuis Sigrids Garden de Kidz-Club heropend door FC Emmen directeur Ben Haverkort en FC Emmen mascotte SIBI. De Kidz-Club is een plek waar kinderen van de basisschool in contact kunnen komen met leeftijdsgenootjes die hetzelfde meemaken of hebben meegemaakt op het gebied van kanker of hiermee te maken hebben doordat een (groot)ouder, broertje, zusje, vriendje, klasgenootje, enz. hiermee geconfronteerd wordt.
Reageer!

Benefietdiner levert 25.000 euro op

EMMEN - De organisatie van de SamenLoop voor Hoop heeft het eerste succes binnen. In aanloop naar de kick-off van aanstaande donderdagavond bij Stichting CHO in het Rensenpark werd in Hotel ten Cate een benefietdiner met veiling gehouden die maar liefst 25.000 euro voor kankeronderzoek opleverde. Ruim honderd gasten, overwegend ondernemers uit de regio, konden genieten van een fantastisch 5-gangen diner en bieden op een groot aantal items.
Reageer!

Feestelijke start PlusBus Emmerhout

EMMEN - Op vrijdagochtend 6 december a.s. wordt de PlusBus Emmerhout feestelijk in gebruik genomen. Wethouder Robert Kleine zal de bus onthullen en samen met enkele wijkbewoners een eerste ritje door de wijk maken. Deze wijkbewoners zijn al op hoge leeftijd, maar nog altijd actief in en voor de wijk. De feestelijkheden vinden plaats op het plein in het winkelcentrum van Emmerhout om 9.30 uur.
Reageer!

Tessa Geerling: Help mij om van hersenletsel te herstellen

SCHOONEBEEK - Ik ben Tessa Geerling (24 jaar) en ik heb door een zware val hersenletsel opgelopen tijdens een BMX wedstrijd. Dit is inmiddels langer dan 2 jaar geleden en ik ben maar voor een klein deel hersteld. Ik kan daardoor niet leven zoals ik graag wil: studie afronden, gewoon gaan werken en een sociaal leven hebben.Een lang revalidatie traject heb ik doorlopen maar nu ben ik in Nederland uitbehandeld.
Reageer!

Fotoboek

Social media

Advertenties

Uw banner op onze website? Vraag hier meer informatie aan!

Agenda