Verborgen feest voor goed doel

EMMEN - “Het Verborgen Feest“ vond dit jaar plaats op zaterdag 30 augustus. Op een geheime locatie, de oude graanfabriek in Odoorn, is onlangs een jaren ’60 en ’70 party gehouden door de mannen van de Tafelronde 125 Z.O.D.


Naast het feit dat het een unieke happening is geweest, in een geweldige ambiance, is er ook geld opgehaald voor het goede doel, De Christian Pol Foundation. Tijdens de party zijn allerlei attributen uit de jaren ’60 en ’70 geveild. Insteek was dat er een minimale opbrengst moest worden behaald, zodat er na aftrek van de inkoopkosten een positief saldo resteerde ten behoeve van het goede doel.

Eén van de blikvangers was een door Auto Hoge aangeboden, volledig beschilderde “lelijke” Eend. De Eend werd gegund aan Menno Rabbers ( Rabbers Hoveniers ) en Gerald Croes ( Ride 4 Kids )

Christian Pol Foundation
Ook kon er geboden worden op een compleet verzorgd weekend arrangement bij “Hof van Saksen” Ton de Gooijer uit Emmen bleek de hoogste bieder. De uiteindelijke opbrengst voor de Christian Pol Foundation bedroeg €1.500,-

Op de foto de uitreiking van de cheque door Friso Ypma, voorzitter van de Tafelronde 125 Z.O.D. aan de Christian Pol Foundation én de hoogste bieders met hun gewonnen prijzen. Het verborgen feest levert € 1.500 op voor het goede doel.

Reacties

Fotoboek

Social media

Advertenties

Uw banner op onze website? Vraag hier meer informatie aan!

Agenda