JCI Emmen reikt 2 cheques van samen 10.000 euro uit

ERICA - Afgelopen weekeinde werd de opbrengst van de Emmer Haringparty, maar liefst 10.000 euro, verdeeld onder de geselecteerde goede doelen. De vrijwilligers van het Griendtsveenpark en medewerkers van de afdeling geriatrie van het Scheper Ziekenhuis in Emmen namen afgelopen zaterdag een cheque in ontvangst van respectievelijk 4.000 euro en 6.000 euro. De Emmer Haringparty is een initiatief van JCI ’t Suydenvelt en vond op 20 juni jl. plaats in Dierenpark Emmen.


Griendtsveenpark

Het Drentse Griendtsveenpark is een prachtig dierenparkje, opgezet door vrijwilligers met een groot hart voor de natuur. Het park geeft de bezoekers, vooral de kinderen, de mogelijkheid om in alle rust van de dieren te genieten. Voor een noodzakelijke renovatie en verbouwing van het hoofdgebouw van het Griendtsveenpark is een flinke investering nodig. De cheque van 4.000 euro is dan ook zeer welkom.

Scheper Ziekehuis Emmen
Op de afdeling Geriatrie van het Scheper Ziekenhuis in Emmen worden kwetsbare ouderen behandeld en verpleegd. Er wordt op de afdeling geprobeerd zoveel mogelijk een thuissituatie te creëren o.a. door de aanwezigheid van een huiskamer en een vaste dagstructuur. Men werkt er multidisciplinair en is gespecialiseerd in diagnostiek en zorg voor oudere kwetsbare patiënten. De 6.000 euro wordt gebruikt voor hulpmiddelen ter bevordering van de mobiliteit en beperking van de fysieke achteruitgang van ouderen.

Emmer Haringparty 2015
Na vier succesvolle edities van de Emmer Haringparty zal in juni 2015 de vijfde editie plaatsvinden. Exacte datum en locatie worden te zijner tijd bekend gemaakt. Foto’s, deelnemers én meer informatie over de Emmer Haringparty vindt u op www.emmerharingparty.nl.

Reacties

Fotoboek

Social media

Advertenties

RAPIDE Internet

Agenda