Stichting VALTHE - GRONINGEN - VALTHE deelde weer cheques uit

Stichting Goede Doelen Valthe reikt cheques uit. Op zondag 24 augustus vond al weer de 5e editie van de Monstertoertocht Valthe Groningen Valthe plaats. Speciaal ter ere van dit jubileum konden de ruim 700 deelnemers met elkaar duelleren op de flanken van de Hondsrug.

Dit in de vorm van een heuse tijdrit, Di Montagna Bronnegerio, waarbij men “de hoogste bult van Drenthe” moest bedwingen.

Door het grote aantal deelnemers en ook door de financiële bijdrage van een groot aantal sponsors was er ook in 2014 weer een mooie opbrengst voor deze Goede Doelen Toertocht.

Maandag 1 december was het zover en konden als de gekozen Goede Doelen 2014 zowel KWF afdeling Valthe, als Humanitas Kindervakantieweken afdeling Emmen, als Stichting Ride4Kids als ook team Martijn Doldersum elk een cheque van maar liefst 2.000 euro in ontvangst nemen. Daarnaast kregen de winnaars van de tijdrit hun kampioenstrui uitgereikt.



Blij verheugd namen de 4 Goede Doelen de cheques in ontvangst. Daarnaast toont bestuurslid Alle van Veen samen met mevrouw Paulien Mellema (winnares Dames tot 50 jaar) de kampioenstrui.

Reacties

Fotoboek

Social media

Advertenties

Uw banner op onze website? Vraag hier meer informatie aan!

Agenda