Esdal College en RTV Emmen organiseren opnieuw Glazen Huis Emmen

EMMEN - Voor de tweede keer slaan het Esdal College en RTV Emmen de handen ineen om het Glazen Huis Emmen te organiseren. Voor het Esdal College is dit zelfs al de derde keer. Van 18 t/m 21 december maken DJ’s van RTV Emmen samen met leerlingen van het Esdal College vier dagen lang non-stop radio en TV om geld in te zamelen voor 3FM SeriousRequest.


Het Glazen Huis Emmen staat dit jaar naast de Grote Kerk in het centrum van Emmen. Wie komt kijken bij het Glazen Huis Emmen hoeft zich niet te vervelen. Naast het maken van radio en TV zijn er inzamelingsacties, optredens van artiesten en leerlingen, spelletjes en marktkramen. Het doel is om zoveel mogelijk geld in te zamelen. Vorig jaar resulteerde dit in een bedrag van ruim €25.000 voor het Rode Kruis!

Nieuw dit jaar is de veiling. Op de website van het Glazen Huis Emmen zal in de komende dagen een veiling worden geopend, met de meest waanzinnige items voor het goede doel.

Vier dagen lang zorgen RTV Emmen en het Esdal College voor veel vermaak en entertainment. Niet alleen op Radio en TV Emmen, maar ook op de stadsvloer! Iedereen die komt kijken bij het Glazen Huis Emmen of luistert en kijkt via radio of televisie, kan muziek aanvragen tegen een kleine betaling. Ook op andere manieren gaat heel Emmen deze dagen geld inzamelen voor SeriousRequest. Blijf op de hoogte van het laatste nieuws via www.glazenhuisemmen.nl.

Het Glazen Huis Emmen is dit jaar ook niet onopgemerkt gebleven bij 3FM zelf: op zaterdagmiddag 20 december komt niemand minder dan 3FM-DJ Paul Rabbering langs in Emmen om zelf een kijkje te nemen! Uiteraard is dit alles live te horen op 3FM.

Dit jaar is het doel van 3FM SeriousRequest het helpen van vrouwen en meisjes die slachtoffer zijn van seksueel geweld in conflictgebieden. Met de opbrengst vangt het Rode Kruis deze vrouwen op, zodat zij een leven kunnen opbouwen.

Het beloven vier fantastische dagen te worden. Zorg dat je erbij bent!

Reacties

Fotoboek

Social media

Advertenties

RAPIDE Internet

Agenda