Teijin Aramid steunt goed doelen in de regio!

EMMEN - Deze week reikte de Ondernemingsraad van Teijin Aramid de zogenaamde “kerstgelden” uit aan goede doelen in de regio Emmen. Deze kerstgelden worden beschikbaar gesteld door Teijin Aramid én medewerkers die van hun kerstpakket afzien.

Medewerkers kunnen een goed doel voordragen, vervolgens selecteert de Ondernemingsraad een aantal goede doelen waar de donatie naar toe gaat. Belangrijk om te weten is dat er geen geld wordt gegeven, de donaties worden gegeven in de vorm van spullen of materialen waar het goede doel om heeft gevraagd.

De goede doelen van 2014 zijn in willekeurige volgorde:

Groep verstandelijke beperkten van de atletiek vereniging de Sperwers, indienster van het doel is mevrouw Anita Bosman en zij is begeleider/trainer bij deze groep. Zij had diverse wensen.De OR heeft besloten om hier 2 uit te kiezen om zo meerdere doelen te kunnen verblijden; dit is geworden: 10 Vortex speren (t.w.v.€ 210,-) en 2 kleine en 1 grote speel-parachute (t.w.v. € 180,-) samen vertegenwoordigt het een bedrag van €390,-

Baalderborg groep, locatie Stegerveld, een organisatie die mensen met een verstandelijke en/of lichamelijke beperking helpt een zo normaal mogelijk leven te leiden, midden in de samenleving. Hun wens was een drumstel ter waarde van een bedrag van € 650,- voor hun muziekruimte waarin cliënten individueel of in groepswijze muziek kunStichting Melief is opgericht door de heren Marc Winters en Lothar Vermeulen en heeft tot doel om allerlei dieren die mishandeld, verwaarloosd of met de dood bedreigd worden een fijne nieuwe en permanente plek te geven. De OR heeft besloten dat deze stichting voer mag aanschaffen voor een bedrag ter waarde van € 500,- .

Doel 4: Hospice’ t huis van Heden in Emmen. Dit doel is ingediend door onze medewerker Michiel Prins n.a.v. de ziekte van zijn schoonvader is hij in contact gekomen met het ‘t huis van Heden. De OR heeft hier gekozen voor een professioneel koffiezetapparaatdat het Hospice ’t huis van Heden mag aanschaffen ter waarde van € 1000,-.

Uitreiking donatie aan Hospice ’t Huis van Heden te Emmen (Professioneel koffieapparaat t.w.v. €1000
v.l.
.r.: Michiel Prins (indiener doel), Harm Brummel (voorzitter vrienden van het Hospice), Arno de Vries (voorzitter Ondernemingsraad Teijin Aramid).

Stichting leergeld Emmen, deze stichting probeert te voorkomen dat kinderen die in een armoedesituatie leven in een sociaal isolement terecht komen. Het bijzondere hier is dat de stichting giften verstrekt in de vorm van activiteiten en/of producten. Er wordt in principe geen geld uitgekeerd.De OR heeft hier gekozen om een jongens- en een meisjesfiets te schenken in de leeftijdsgroep 8 tot 12 jaar. De 2 fietsen hebben samen een totale waarde van € 800,-

Uitreiking donatie aan Stichting Leergeld Emmen (2 kinderfietsen t.w.v. €800)

Reacties

Fotoboek

Social media

Advertenties

RAPIDE Internet

Agenda