4-mei viering in Emmer Compascuum goed bezocht

EMMER COMPASCUUM - Ruim 220 mensen waren aanwezig bij de 4 -mei viering in Emmer-Compascuum, welke begon met een stille tocht vanaf het marktplein naar het monument aan de Doumalaan. Fanfarecorps Prins Hendrik begroette de stoet met passende muziek en Erik Meijer was ceremoniemeester.

Er stonden 60 stoelen klaar voor gasten en ouderen. Het eerste woord werd gevoerd door wethouder Bauke Arends namens de gemeente, toen Burgemeester Honnigfort van Haren (D) en vervolgens namens de gemeenteraad Henk Huttinga, daarna zong Harrie Brouwer een mooi lied en tot slot gaf Louis Veldhuis namens het comité een bijdrage.

Een aantal kransen werden vervolgens gelegd door B. Arends namens de gemeente, M. Honnigfort, Henk Huttinga en Guido Rink namens de raad, Dominee Wentink, Allidus Ahelers en heer Ensing namens de kerken Harm vd Heide en Herry Thole namens het comite.

Canadese gasten legden ook een krans , Zonnebloem en de Carnavalsvereniging bloemen. Tenslotte kwam 60 kinderen en ook volwassenen een roos of boeketje leggen bij het monument. Na afloop werd iedereen uitgenodigd voor koffie of thee in de aula. Een zeer goed verlopen en stijlvolle 4 mei.

Reacties

Fotoboek

Social media

Advertenties

RAPIDE Internet

Agenda