Zonnebloemafdeling Emmer Compascuum huldigt jubilarissen

EMMER COMPASCUUM –Tijdens een speciale bijeenkomst van de Zonnebloem afdeling Emmer Compascuum in de Woonboot van Nelus en Leentje in Emmer Erfscheidenveen werd drie vrijwilligers in het zonnetje gezet.


De vrijwilligers werden ontvangen met een Drentse koffietafel en kregen eerst een verhaal over vroeger te horen van Nelus, die ook voor de muzikale bijdrage zorgde.
Bestuursvoorzitter Anneke Legendal roemde de inzet van de drie jubilarissen. Allereerst werd Willemien Moorman, die op Koningsdag ook al een Koninklijke onderscheiding mocht ontvangen, de gouden zonnebloem opgespeld met daarbij de bijbehorende oorkonde voor haar 25-jarige inzet als bestuurslid en was actief bij veel activiteiten.

Ook waren er twee 10-jarige jubilarissen. Mina Strijker is er altijd als er iets gedaan moet worden bij de braderie, lotenverkoop en bezoekwerk en ook Anna Huigen miste als bestuurslid slecht één vergadering en was altijd ondersteunend bij de door de afdeling georganiseerde activiteiten. Mina Strijker en Anna Huigen kregen hiervoor de zilveren zonnebloem opgespeld door voorzitter Anneke Legendal.


De drie jubilarissen blijven natuurlijk actief voor de Zonnebloem afdeling Emmer Compascuum. v.l.n.r. Mina Spijker, Willemien Moorman, voorzitter Anneke Legendal en Anna Huigen (foto Heintje Wolbers) Zie ook het fotoboek op deze site

Reacties

Fotoboek

Social media

Advertenties

RAPIDE Internet

Agenda