Lee Towers topact op muzikaal feest 35-jarig bestaan Rue de la Gare

EMMEN - Lee Towers live in cafe Rue de la Gare? Veel Emmenaren knipperden toch even met de ogen toen ze het lazen. Stond het er nu echt? Ja, het stond er echt. En dat hij komt is heel zeker want Rue de la Gare in de Stationsstraat in Emmen viert op zaterdag 27 mei het 35-jarig bestaan. Het jubileum wordt gevierd met een keur aan bands en met Lee Towers als hoofdgast.


Met Lee Towers in het Emmer café komt voor uitbater Eric van der Veen een droom in vervulling. Beiden zijn hartstochtelijk Feyenoord-fan. De zanger zingt bij elk belangrijke wedstrijd van Feyenoord en pasgeleden nog tijdens de viering van het landskampioenschap, zijn lijflied You'll never walk Alone. Dat nummer brengt hij ook in Emmen. Dat levert ongetwijfeld kippenvel op.


Rue de la Gare kwam in 1988 in het bezit van Jan van Heese. Enige tijd later nam hij Eric van der Veen aan als ober en achttien jaar geleden besloot Van Heese de zaak over te doen aan Van der Veen.

Om het 35-jarig bestaan te vieren heeft de Emmenaar een groot muzikaal programma samengesteld. Tussen drie uur 's middags en twaalf uur 's nachts is er continu livemuziek in ‘de Rue’. Maar liefst vijf bands geven acte de présence. Het begint met een optreden van Retro, daarna komen Six6, Blues Avenue Revisited en Trax en tussendoor zijn er optredens van Groundhog Day. Om vijf uur treedt Lee Towers op.

Programma zaterdag 27 mei:
Livemuziek tussen 15.00 en 00.00 uur

Podium Binnen:
15.00 -16.30 uur: Retro
17.00 -17.30 uur: Lee Towers
18.00-19.30 uur: Six 6
20.00-21.00 uur: Blues Avenue Revisited
22.15-00.00 uur: Trax


Lee Towers (Foto Tanja Otten).jpg


Retro (Eigen foto).jpg


Six6 (Eigen foto).jpg


Blues Avenue Revisited (Eigen foto).jpg


Trax (Eigen foto).jpg

Reacties

Fotoboek

Social media

Advertenties

RAPIDE Internet

Agenda