Thema bedevaart Barger Oosterveld ‘Sint Gerardus, voorspreker in vreugde en verdriet.

BARGER OOSTERVELD – Op zondag 28 juni aanstaande is het motto van de jaarlijkse Sint Gerardus Majella-bedevaart is dit jaar: ‘Sint Gerardus, voorspreker in vreugde en verdriet. Voor velen is Gerardus Majella de heilige die van harte staat bij en naast mensen, met name zij die het om welke reden dan ook niet gemakkelijk hebben en in zorgen en moeilijkheden verkeren.


Elk jaar opnieuw wordt er uitgezien naar de jaarlijkse bedevaart in Barger-Oosterveld. Dit jaar vindt de bedevaart plaats op zondag 28 juni aanstaande. Met een plechtige hoogmis om 10.30 uur in het kerkenbos, aansluitend de processie met afsluiting in de parochiekerk en nadien gelegenheid tot ‘Frühshoppen’ op het kerkplein.

Hoofdcelebrant Pastor Marco Conijn, pastoor van de H. Jacobusparochie in Noordwest Friesland. Met medewerking van het Gemengd Koor onder leiding van Gerard Schoemakers en Muziekvereniging Volharding onder leiding van Gert Gebbink. Tijdens de bedevaart vindt tevens de presentatie en verkoop plaats van het boek: ‘Sint Gerardus Majellakerk Barger-Oosterveld – Van hulpkerkje naar rijksmonument.’ U bent van harte welkom en uitgenodigd!

Reacties

Fotoboek

Social media

Advertenties

Uw banner op onze website? Vraag hier meer informatie aan!

Agenda