Gerardus Majella Bedevaart met nieuwe bisschop

BARGER OOSTERVELD â


Met medewerking van het Gemengd Koor en de muziekvereniging De Volharding begint de plechtig gezongen mis met hoofdcelebrant Mgr. Van den Hout, de nieuwe bisschop van Groningen-Leeuwarden om 10.30 uur.

Aansluitend vindt de sacramentsprocessie door het bos en over de begraafplaats plaats en de morgen wordt afgesloten met een ontmoeting en samenzijn op het kerkplein onder het genot van een hapje en drankje.

Iedereen is van harte welkom in de H. Gerardus Majella Kerk.
In dit prachtige kerkbos vindt de openluchtdienst onder leiding van Mgr. Van den Hout, de nieuwe bisschop van Groningen-Leeuwarden


Vormelingen in aktie na bedevaartprocessie
Wij zijn de vormelingen uit Barger Oosterveld en doen in 2018 ons vormsel. Vrijdag 30 juni gaan wij in de tuin van de krk slapen in een doos voor een goed doel. Dat is voor de soft power education, het project van Floor en Max voor kinderen in Uganda. Na de bedevaart op zondag 25 juni proberen wij, door een verloting, geld te verdienen voor dit goede doel. Wij hopen dat u een steentje wilt bijdragen en meedoet aan onze verloting. Hopelijk zien we u dan. Groeten Matz, Mila, Daan, Tess, Stijn, Demi, Sepp.

Reacties

Fotoboek

Social media

Advertenties

RAPIDE Internet

Agenda