RK Kerk Zwartemeer houdt open huis

ZWARTEMEER - Ieder jaar op het kerkplein voor de Verrijzeniskerk organiseren we een interessante dag voor iedereen die maar wil komen met leuke activiteiten, spelletjes en een heuse rommelmarkt. Start om 9.00 uur. Een keur aan marktkramen en er is weer van alles te koop zoals prachtige bloemstukjes en dan ook nog voor weinig geld.

Rozijnenbollen, de bekende Smakbrood, Tarwe en Roggebollen allemaal van Bakkerij Veenpark en van de dezelfde bakkerij diverse soorten Koeken waaronder de overheerlijke Veenbeskoeken en Gevulde Koeken. De smakelijkste regionale bekende harde worst is ook te verkrijgen. Om 9.30 vieren we een feestelijke Woord- en Communiedienst m.m.v. onze 3 koren.

Vanaf 10.30 kunt u weer een gokje wagen o.a. door mee te doen aan het welbekende Rad van Avontuur, of met het 21-spel. Verder zijn er voor jong en oud weer diverse spelletjes waar men aan mee kan doen en een prijsje mee kan winnen. Ook voor kinderen is er iets te doen, ze kunnen aan activiteiten deelnemen zoals enveloppen trekken, leuke knuffels trekken en een springkussen.

Het terras gaat dit jaar weer gezellig ingericht worden, we bieden koffie, drankjes en hapjes aan tegen lage prijzen.
Een enkele keer optreden van Accordeonspelers, afgewisseld met een gezellig marktdeuntje tijdens de activiteiten.

De Parochiecontactdag zal besloten worden met een aantal trekkingen van diverse verlotingen. (Paaskaars, parochieblad en de Grote verloting).

Iedereen, maar dan ook iedereen, die dat wil kan daar bij zijn en de entree is evenals andere jaren wederom gratis.

Reacties

Fotoboek

Social media

Advertenties

Uw banner op onze website? Vraag hier meer informatie aan!

Agenda