Nog slechts enkele plekken vrij op Kunst in Klazienaveen

KLAZIENAVEEN - De aanmeldingen voor Kunst in Klazienaveen stromen binnen. Al 25 kunstenaars hebben zich aangemeld om op 13 en 14 juni hun kunstwerken te laten zien aan de bezoekers van Kunst in Klazienaveen. Ik heb veel positieve reacties ontvangen over het initiatief om een kunstevenement in Klazienaveen te organiseren. Er zijn zelfs mensen die me willen helpen in de organisatie. Heel leuk om te merken dat mensen enthousiast zijn, aldus Astrid Schuitema, het brein achter het evenement.


De werkstijlen van de kunstenaars die zich tot nu toe hebben aangemeld verschillen sterk. Zo zijn er deelnemers die hun schilderkunsten tonen, zowel met olieverf als aquarel. Maar ook is er een kunstenaar in houtbewerking aanwezig, iemand die sieraden maakt en iemand die vazen van papier-maché maakt. “En dat”, zegt Astrid, “is precies wat dit evenement zo leuk maakt, al die verschillende kunstwerken op 1 plek verzameld”.

De kunstenaars die zich hebben aangemeld komen uit verschillende plaatsten. Van Haren tot Nieuw-Amsterdam en van Meppel tot deelnemers uit Klazienaveen zelf. Er zijn nog een aantal deelnemersplekken beschikbaar. Kunstenaars die zich deze maand nog aanmelden zijn sowieso van een expositieplek verzekerd. Voor meer informatie en aanmelden kunnen deelnemers terecht op www.astridschuitema.nl.

Reacties

Fotoboek

Social media

Advertenties

Uw banner op onze website? Vraag hier meer informatie aan!

Agenda