Voorbereidingen evenement Kunst in Klazienaveen in volle gang Klazienaveen

KLAZIENAVEEN - Op zondag 30 oktober 2022 van 11:00 uur tot 17:00 uur gaat het evenement Kunst in Klazienaveen plaatsvinden in het Wijk- en dienstencentrum de Noorderbreedte. De organisatie is al volop bezig met de voorbereidingen. Maar liefst 25 kunstenaars hebben zich aangemeld om hun kunstwerken tentoon te stellen!


“Heel mooi om te zien dat kunstenaars enthousiast zijn om mee te doen”, zegt organisator Astrid Schuitema. “Hier doe ik het voor en het geeft me energie om er een succes van te maken. Hopelijk komen er bezoekers op af om al de kunstwerken te bewonderen. Het is echt de moeite waard om de kunst te bekijken. Het is heel bijzonder om te zien wat mensen allemaal kunnen maken en hoeveel passie de kunstenaars hebben” zegt de organisatie.

Verschillende soort kunst zal er worden tentoongesteld zoals onder andere schilderen, houtbewerking, metaalbewerking, keramiek, papier-maché en gedichten. Ben je nieuwsgierig? Kom dan gezellig langs en bekijk de creativiteit van de deelnemers. Wellicht wordt je geïnspireerd om ook creatief bezig te gaan of misschien heb je zelfs interesse in de aanschaf van een kunstwerk van een van de kunstenaars.

Kijk voor meer informatie op http://www.astridschuitema.nl/Evenement-Kunst in-Klazienaveen/ Astrid Schuitema - Evenement 'Kunst in Klazienaveen' Astrid Schuitema. Foto: Mediahuis Noord. In multifunctioneel centrum Noorderbreedte wordt op zondag 30 oktober de eerste editie van Kunst in Klazienaveen gehouden. www.astridschuitema.nl

Reacties

Fotoboek

Social media

Advertenties

Uw banner op onze website? Vraag hier meer informatie aan!

Agenda