Collectie Brands Nieuw-Dordrecht

NIEUW DORDRECHT - Misschien bent u wel in het rijke bezit van een waardevol object of schilderij. Wat ligt er allemaal verborgen op uw zolder? Haal het nu tevoorschijn en laat op zaterdag 1 november (vanaf 13.00 uur) de taxateur zien en de waarde bepalen.


Heeft u grote unieke oude voorwerpen thuis dan kan mogelijk de waarde op basis van een meegebrachte foto bepaald worden. Misschien gaat u de taxateur blij maken en hij u! In ieder geval heten alle vrijwilligers van de Collectie Brands u van harte welkom.

Na het enorme succes van voorgaande jaren is besloten dat per bezoeker niet meer dan twee objecten mogen worden getaxeerd. Dit omdat anders niet iedereen aan de beurt komt en de wachttijden te lang worden. De taxatie is gratis. U betaalt wel de normale entreeprijs voor het museum. Donateurs en museumkaarthouders hebben gratis entree.

Wees er op tijd bij. Men verwacht weer veel bezoekers en er wordt daarom een groot scherm geplaatst om de taxaties voor iedere bezoeker duidelijk weer te geven met een toelichting van de taxateur. De taxaties vinden plaats in het museumcafé van de Collectie Brands. Hier kunt u tevens uw kopje koffie of thee met appelgebak nuttigen. Een leuke mogelijkheid om als u het museum nog niet kent kennis te maken.

Reacties

Fotoboek

Social media

Advertenties

Uw banner op onze website? Vraag hier meer informatie aan!

Agenda