Warenmarkt Emmen nog 3 keer op de huidige plek ........

EMMEN - Vrijdag 27 maart is het dan zover ; de terugkeer naar het Marktplein ! Over de indeling en de leuke acties die de Markt gaat doen gaat u binnenkort nog veel horen. Nu dus nog de gelegenheid om nog over de markt te "strunen " door de Wilhelminiastraat .

De grootste en gezelligste markt van Drenthe

Nieuwsbrief

Vrijdag 6 maart Warenmarkt Emmen

Gelukkig vonden veel klanten de huidige opstelling ook heel prettig en verfrissend .
De viskramen op de "kop "van de Baander staan gezellig bij elkaar en trekken veel publiek.
Bij het lopen tussen de smalle straatjes van de stoffenmarkt waan je je soms in de buitenland op vakantie . met kooplui die fanatiek hun waar aan prijzen. Het echte marktgevoel !

De Biologische markt stond ook sfeervol opgesteld in de bocht van het kantongerecht . Streekproducten mogen zich in toenemende belangstelling verheugen , dus op de nieuwe plek zal dit verder gaan opbloeien !
De Notaris Oostingstraat is de route naar het Dierenpark , bezoekers van het park zie je regelmatig lopen met lekkere stroopwafels in de hand . Ze kunnen de lekkere geur niet weerstaan ........
Op het Mondriaanplein kun je een mooi rondje lopen langs kleding kramen , riemen , sieraden , boxershorts , munten , telefoonhoesjes en natuurlijk lekker brood van Hofstede .
Bij de kaasboer en Worsten kraam bij de ingang van de vlinderpasage is het ook altijd een drukte van belang . Veel mensen zie je lekker proeven van de kaas , worst of tapenade van de Griekse kraam .
Kortom ....... kom in Maart nog drie keer op de huidige locatie naar de Warenmarkt in Emmen !

Vis

Kijk op de site ( www.marktemmen.nl) of Facebook ( www.facebook.com/marktemmen.nl ) voor meer info.

Aanbiedingen voor a.s. vrijdag Print Kortingsbonnen

Kijk voor nog meer aanbiedingen op de site, daar kunt u de bonnen ook inktvriendelijk printen.

Volg Markt Emmen nu ook op twitter en Facebook

Reacties

Fotoboek

Social media

Advertenties

RAPIDE Internet

Agenda