Presentatiemarkt 30 augustus, Bargeres doet!

EMMEN - Zondagmiddag 30 augustus van 13.00-17.00 uur is er onder de noemer ‘Bargeres doet!’ van alles te doen op het sportpark Easy Fit van VV Bargeres!Terwijl gezinnen uit de wijk Bargeres druk bezig zijn met een meerkamp, is er ondertussen voor iedereen een gezellige markt.

Een ‘Presentatiemarkt’, dat wil zeggen dat bewoners, ondernemers en (sport)verenigingen uit de wijk laten zien wat ze letterlijk en figuurlijk allemaal in huis hebben. Er is van alles te zien, te doen, te proeven en te kopen. Zo houden enkele sportverenigingen een clinic. Er is een stormbaan voor wie van een uitdaging houdt.Voor de kinderen is er een speciale verrassing: met Gru, de baas van de Minions, is overeengekomen dat één Minion Bargeres doet! zal bezoeken. Natuurlijk zal dit populaire figuurtje duidelijk gemaakt worden waarom Bargeres zo’n sportieve en kindvriendelijke wijk is.

Iedereen is van harte welkom om een kijkje te komen nemen bij Sportpark Easy Fit, Brinkenhalte 10. Dat is langshet voormalig station over het viaduct, langs het spoor richting Waanderveld.Bargeres doet! is een terugkerend evenement, steeds op een andere manier georganiseerd door Wijkvereniging Bargeres in samenwerking met het wijkteam. Via Bargeres doet! komen bewoners in contact met elkaar en worden plannen gemaakt ter verbetering van de wijk met de insteek dat Bargeres doet wat het zelf kan.

Reacties

Fotoboek

Social media

Advertenties

Uw banner op onze website? Vraag hier meer informatie aan!

Agenda